Sapphire RX 580 - 8 GB Fur Mark Sonuçları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lethe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

2 ay kadar önce sistem topladım. Sistem kasam Hiper Harmony. Ekran kartım Sapphire RX580 8 GB. Ön tarafta 3 adet fan, bir de egzoz fanı var arkada. Anakartım Gigabyte B450 S2H.

Kasa önü açık, arkası ise duvara tam dayalı değil ancak arada 20-30 santim kadar mesafe var. Kasa yanlarında ise her iki taraftan da 10-15 santim boşluk var. Bana değerler normal geldi ama yine de size danışmak istedim.

Fur Mark test sonuçlarından pek anlamadığım için 15 dakikalık test sonuçlarının görüntüsünü atıyorum. Herhangi bir problem var mı acaba derecelerde? 

RBz7zs.png

RB1uux.png

Yardımınız için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kart sıcaklığı gayet normal. https://www.passmark.com/products/performancetest/download.php bu yazılımı indirip kurun Test sekmesinden 3D All seçeneğine basıp komple ekran kartı testi başlatın test sonucu sizin kartınız ortalama 8500 puan civarı almalı eğer bu değere yakın sonuçlar alırsanız 8400 aşağısı olmadığı sürece sorun yok demektir.

KS

Lethe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kart sıcaklığı gayet normal. https://www.passmark.com/products/performancetest/download.php bu yazılımı indirip kurun Test sekmesinden 3D All seçeneğine basıp komple ekran kartı testi başlatın test sonucu sizin kartınız ortalama 8500 puan civarı almalı eğer bu değere yakın sonuçlar alırsanız 8400 aşağısı olmadığı sürece sorun yok demektir.

Hocam yardımınız için teşekkür ederim, diğer arkadaşlara da bilgi olması açısından aldığım puanı da paylaşayım:

Toplam 10624 puan aldım. Dediğiniz 8500 puanın da bayağı üzerinde bir puan oldu. Kartta bir sıkıntı olmadığını görmüş oldum, teşekkür ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Söylediğim puan ilk kartın çıkışındaki sürücü ve program sürümü ile yapılmış test sonucu. Güncel son sürücüler ve son sürüm yazılım ile sonuçlara baktım 9.500 puan ile 12.000 puan arası görünüyor. Testiniz normal bir sorun yok.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri