- Konu Sahibi
Amazondan duracell pil yatağı + gp pil alsam sorun çıkarır mı peki uyumlu olur mu yani
Benim kullandığım zaten hepsiburada satıcısında satılıyor linkini paylaştım. Stokta var. Şöyle anlatayım 2 adet kalem pil (AA ebatı) 2 adet ince pil (AAA) var içinde. Oynarken pil bitince beklemeyim direk yedekte duracak 2 tane pili takayım derseniz 2 adet daha sadece pil satın almanız gerekir. Ama Varta seti alırsanız 4 adet kalın pil geliyor işinizi görür.Birde satıcıdan yana birşey olur mu sizin pilinizin stoğu gelirse onuda alabilirim bekleyeyim ben biraz en iyisi
@theory of a dead man böyle olur mu hcoamYatak: Duracell CEF 22 Şarj Aleti (AA, AAA, C, D ve 9V şarj edilebilir piller için Duracell 1 saat Şarj Cihazı, 1 adet) https://www.amazon.com.tr/dp/B00ID6JQ1M?ref_=cm_sw_r_apann_dp_B3G2C4PZ6BJCFED760C7
Pil:Gp Batteries Recyko+ 1300 Aa Kalem Ni-Mh Şarjlı Pil, 1.2 Volt, 4'Lü Kart https://www.amazon.com.tr/dp/B000NIXAM4?ref_=cm_sw_r_apann_dp_D59JPYNANA3CXYC5SCC0
Hangi satıcı Varta seti mi diyorsunuz. Trendyol?Hocam bozuk falan gelmez dimi satıcı değişik ya
Yanlış yazmışım kb sizin attığınız linki sordumHangi satıcı Varta seti mi diyorsunuz. Trendyol?
Hocam kolle beraber gelen piller şarjlı mı düz müHangi satıcı Varta seti mi diyorsunuz. Trendyol?
Şarjlı gelmez hocam düz çıkar heralde pil çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum çok zaman oldu ama şarjlı gelmez gelse de.Hocam kolle beraber gelen piller şarjlı mı düz mü
Bekliyorum hocam hem yatak hem pil güzel olur hocam amazon ısrarın 6 ay taksit yapıyor diyeŞarjlı gelmez hocam düz çıkar heralde pil çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum çok zaman oldu ama şarjlı gelmez gelse de.
Sizin yolladığınız kocaman universal birşey ona gerek yok. Pil olarak da 2000 mah alın 1300 mah daha çabuk biter. Ben size bir öneride bulunayım. Bekleyin.
Theory hocamın attığı mıLinkteki ürünü bizzat kullandım güzel üründür şarjı bayağı gidiyor alabilirsiniz.
Hocam bne yatıyorum sabah bakarım allahın izniyle çok teşekkür ederimŞarjlı gelmez hocam düz çıkar heralde pil çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum çok zaman oldu ama şarjlı gelmez gelse de.
Sizin yolladığınız kocaman universal birşey ona gerek yok. Pil olarak da 2000 mah alın 1300 mah daha çabuk biter. Ben size bir öneride bulunayım. Bekleyin.
Hayır sizin attiginizi. GP Recyko 2700Theory hocamın attığı mı
Hocam pil için şunu alsam?
Satıcı Hepsiburadanın kendisi. Çok ufak bir farka 6 taksit yapıyor. Şarj aleti bunu alırsanız ilk aşamada işinizi görür. 2 adet de kumanda pili tabir edilen ince pil evde farklı amaçla kullanabilirsiniz.
![]()
GP 2X 1300 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 2X 1300 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Müsait bir zamanda da bunu alırsınız. 4 almanıza gerek kalmaz. Mediamarktta.
Cihaz nası şarj oluyor peki ne tür bir şarj aleti aldınız pilleri içinde geldi değil mi?Hayır sizin attiginizi. GP Recyko 2700