Sata 2 Ssd öneri

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhabalar öncelikle bi sorum olucaktı benim bilgisayarım normal açılıyordu bi gün kendisi kapandı ve tekrar açmamda aşırı yavaş bir şekilde açılmaya başladı masaüstüne 15 20 dk'da geliyor sorunun harddiskte olduğunu düşünüyorum (bilgisayar eski) eğer öyleyse sata 2 Ssd arıyorum yardım eder misiniz.

shacomain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar öncelikle bi sorum olucaktı benim bilgisayarım normal açılıyordu bi gün kendisi kapandı ve tekrar açmamda aşırı yavaş bir şekilde açılmaya başladı masaüstüne 15 20 dk'da geliyor sorunun harddiskte olduğunu düşünüyorum (bilgisayar eski) eğer öyleyse sata 2 Ssd arıyorum yardım eder misiniz.
sistem nedir hocam detaylı bilgi verin.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bilgisayar eski olduğu için fazla bi para harcamak istemiyorum 300-400 TL bandında
Ofis'de eski bilgisayara altta bırakacağım ürünü takıyoruz sağlam bir ürün işini net görür;

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ofis'de eski bilgisayara altta bırakacağım ürünü takıyoruz sağlam bir ürün işini net görür;
Peki bilgisayarın yavaş açılması harddiskte midir biliyomusunuz bide söylediğim anakarta uyar dimi

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
HDD yavaş açılır anakartta ssd takma yeri varsa takılır.
HDD'nin Ssd'ye göre yavaş olduğunu biliyorum fakat normal hızında açılırken bir kapanmadan sonra aşırı yavaş açılmaya başladı Windows açılıyor ekranında bile 10 dk bekliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri