Kilo fiyati 300 400 olursa daha iyi olur. Kaliteli mama ne onerirsiniz?
Kedi için mi? Yoksa köpek için mi?Kilo fiyati 300 400 olursa daha iyi olur. Kaliteli mama ne onerirsiniz?
Kedi icin. Aklimda royal canin kitten var ama cok olumlu yorumlar olsa da gercek et yok gibi yorumlar supheye dusurdu.Kedi için mi? Yoksa köpek için mi?
N&D Prime Chicken & Pomegranate’de baka bilirsin. Kaliteli ve iyi markadır..Kedi icin. Aklimda royal canin kitten var ama cok olumlu yorumlar olsa da gercek et yok gibi yorumlar supheye dusurdu.
Attiklarin bana iyi bir fikir oldu ve arastirinca orijen icerigi 1numara ve arkasindan acana geliyor. Orijen mama alabilirim fakat icerigi fazla zengin agir gelebilir mi? Onun yerine acana mi tercih etsem bilemedim. Bu iki mama arasinda kararsiz kaldim.Scottish fold kediler ilerde eklem rahatsızlıkları yaşıyorlar.
Kulakları kırık olanlar.
Scottish Straight olsaydı onlar safkan daha iyi olurdu ilerde elleri ayakları yamulmazdı.
![]()
Orijen Cat & Kitten Yavru ve Yetişkin Kedi Maması 17 KG Fiyatları ve Özellikleri
Orijen Cat & Kitten Yavru ve Yetişkin Kedi Maması 17 KG en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alabileceğiniz en iyisi bu.
Acana'da iyi.
Hills'de iyi.
ND'de iyi.
Advance de iyi.
Alırsam 17 kilo almam ya denemek icin 1.8kilo alirim ama suan aklima acana first daha cok yatti.Ağır gelmez neden gelsin asıl daha sağlıklı olur.
SKT bilmiyorum ama uzunsa 17kg ' yı bile alabilirsiniz.
Ankara'daymışsın ben de bi kaç kilosunu deneme amaçlı alabilirim sizden eğer merkezi bir yerdeyseniz.