E eANGRY Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Mar 2023 Mesajlar 120 Tepki 8 6 Ocak 2024 #1 Merhaba SD kart okuyucu ihtiyacım var bir veya iki sefer kulanacagım o yüzden çok pahalı bir şey olsun istemiyorum önerilirinizi bekliyorum.
Merhaba SD kart okuyucu ihtiyacım var bir veya iki sefer kulanacagım o yüzden çok pahalı bir şey olsun istemiyorum önerilirinizi bekliyorum.
White Ravens Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 2,461 Tepki 1,169 6 Ocak 2024 #2 eANGRY' Alıntı: Merhaba SD kart okuyucu ihtiyacım var bir veya iki sefer kulanacagım o yüzden çok pahalı bir şey olsun istemiyorum önerilirinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... MicroSD ise şu tarz ürünler 45-50 TL civarında oluyor. HB üyeliğiniz varsa kargo ücretsiz oluyor.
eANGRY' Alıntı: Merhaba SD kart okuyucu ihtiyacım var bir veya iki sefer kulanacagım o yüzden çok pahalı bir şey olsun istemiyorum önerilirinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... MicroSD ise şu tarz ürünler 45-50 TL civarında oluyor. HB üyeliğiniz varsa kargo ücretsiz oluyor.