Sd kart şifreleme sorunu

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya gireceğim. Eskiden samsung galaxy j7 prime modelini kullanmaktaydım. Telefonun 3 gb ram ve 16gb depolaması olduğundan dolayı telefonumu poco x3 pro 256 gb modeli ile değiştirdim. J7 prime telefonumda 16gb depolama olduğundan dolayı artı olarak 16 gb sd kart kullanıyordum. Nasıl yaptım bilmiyorum ama sd kartımı j7 prime da şifrelemişim. Sd kartı x3 pro ya taktığımda ise içindeki veriler kilitliydi. J7 prime ı içindeki tüm verilerimi aldığımı düşünerek fabrika ayarlarına sıfırlamıştım ve sd kartı ona takınca sd kart telefonu tanımadı. Sd kartın içinde birsürü anı,belge ve dosyalar vardı. Sd kartımın şifresini nasıl kaldırabileceğimi bilen varsa, yardım ederse çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Samsung telefonda Kilit Ekranı ve Güvenlik ayarlarında olması gerek SD Kart Şifreleme gibi bir ayar. Oradan bir kontrol edin.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Dediğiniz gibi oradan da kontrol etmiştim hocam fakat telefonu sıfırlamamdan dolayı tanımadı :/ şanssızlık üstüne şanssızlık. Bilgisayardan sifre kırma gibi bir ihtimalimiz var mıdır acaba yetkili bir abiyle görüşsek?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Dediğiniz gibi oradan da kontrol etmiştim hocam fakat telefonu sıfırlamamdan dolayı tanımadı :/ şanssızlık üstüne şanssızlık. Bilgisayardan sifre kırma gibi bir ihtimalimiz var mıdır acaba yetkili bir abiyle görüşsek?
Yetkili bir abi derken? Samsung yetkilisi vs. diyorsanız markayla görüşün. Birde https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-J/Sd-kart-şifresi/td-p/7887116 burada Samsung Community üzerinde benzer bir konu açılmış, bir konuda siz açın isterseniz.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Yetkili bir abi derken? Samsung yetkilisi vs. diyorsanız markayla görüşün. Birde https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-J/Sd-kart-şifresi/td-p/7887116 burada Samsung Community üzerinde benzer bir konu açılmış, bir konuda siz açın isterseniz.
Yetkili abi derken yazılımla ilgili bilgiye sahip biri demek istedim. Belki kodlarla şifresi kırılabilir diye. Her ihtimali denemeye hazırım. Teşekkür ederim oraya da bir yazayım umarım halledebilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yetkili abi derken yazılımla ilgili bilgiye sahip biri demek istedim. Belki kodlarla şifresi kırılabilir diye. Her ihtimali denemeye hazırım. Teşekkür ederim oraya da bir yazayım umarım halledebilirim.
Linux sistemi üzerinden bazı kodlarlar halledilebildiği belirtilmiş bazı yerlerde ama nedir ne değildir bilmiyorum. Bir araştırın isterseniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri