Sdd Önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

oyunbaba

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anlayamadım tam ne demek istediğinizi. Elinizde 500GB HDD var 240/250/256 her neyse artık birde SSD alsam toplam boyut bana yeter mi diye soruyorsanız oynadığınız oyunlara bağlı bir durum. 500 GB Diske büyük oyunlardan ortalama 10 oyun sığar. SSD 'ye sürekli oynadığınız 2-3 oyun kurarsınız yani ortalama bir oyuncuya yeter 500 GB + 240/250/256 GB SSD toplamı.

KS

oyunbaba

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anlayamadım tam ne demek istediğinizi. Elinizde 500GB HDD var 240/250/256 her neyse artık birde SSD alsam toplam boyut bana yeter mi diye soruyorsanız oynadığınız oyunlara bağlı bir durum. 500 GB Diske büyük oyunlardan ortalama 10 oyun sığar. SSD 'ye sürekli oynadığınız 2-3 oyun kurarsınız yani ortalama bir oyuncuya yeter 500 GB + 240/250/256 GB SSD toplamı.

Evet istediğim cevap buydu teşekkürler birde...

sdd ye windowsu kurup sonra hdd yi pc bağlayınca görür mü sence içindeki dosyalarla birlikte bir problem olmadan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Görür ama bazen okuma formatı farklı olduğunda biçimlendir okumak için diski diye uyarı verir eğer bu uyarıyı alırsan sebebi o HDD 'nin UEFI disk formatında olmamasıdır. Bu durumda UEFI olmayan bir Windows atmalısın.

Başka sorunuz var mı?

KS

oyunbaba

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Görür ama bazen okuma formatı farklı olduğunda biçimlendir okumak için diski diye uyarı verir eğer bu uyarıyı alırsan sebebi o HDD 'nin UEFI disk formatında olmamasıdır. Bu durumda UEFI olmayan bir Windows atmalısın.

Başka sorunuz var mı?

Teşekkür ederim iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri