Sea of Thieves; denizlerde yelken açmaktan savaşmaya, keşfe çıkmaya ve yağma yapmaya kadar korsan yaşamını tecrübe etmek ve kendi başınıza bir efsaneye dönüşmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.
Oynayacak adam olsa alırdım.Sea of Thieves; denizlerde yelken açmaktan savaşmaya, keşfe çıkmaya ve yağma yapmaya kadar korsan yaşamını tecrübe etmek ve kendi başınıza bir efsaneye dönüşmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.
Arkadaş ortamıyla oynanabilecek en zevkli oyunlardan bana göre. 2 erkek 2 kadın arkadaşımla deneyimledim 15 dk sonra çıktık. Neymiş çok zor ve uğraştırıcıymışSea of Thieves; denizlerde yelken açmaktan savaşmaya, keşfe çıkmaya ve yağma yapmaya kadar korsan yaşamını tecrübe etmek ve kendi başınıza bir efsaneye dönüşmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.
Hocam bizim ekiple giriyoruz geceleri sabahları kapatıyoruz lol geçiyoruzArkadaş ortamıyla oynanabilecek en zevkli oyunlardan bana göre. 2 erkek 2 kadın arkadaşımla deneyimledim 15 dk sonra çıktık. Neymiş çok zor ve uğraştırıcıymış![]()
nasıl oyundur hocamSea of Thieves; denizlerde yelken açmaktan savaşmaya, keşfe çıkmaya ve yağma yapmaya kadar korsan yaşamını tecrübe etmek ve kendi başınıza bir efsaneye dönüşmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.
Arkadaşın varsa eğlencelidir hocam.nasıl oyundur hocam
Hayırlı olsun hocam yakında kartınızı boşaltacağız inşallah.Eyvallah hocam bunuda aldım![]()
Hayırlara doğru gidiyoruz hocam Allah sonumuzu hayır etsinHayırlı olsun hocam yakında kartınızı boşaltacağız inşallah.![]()
Ekipte kaç kişisiniz hocam ?Hocam bizim ekiple giriyoruz geceleri sabahları kapatıyoruz lol geçiyoruz