Sebepsiz Yere Klavye Ve Mikrofon Çalışmaması

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Arkadaşlar öncelikle selam son zamanlarda bilgisayar boşta veya yük altındayken klavyem donuyor ve kullanılmaz hale geliyor ışıklar yanıyo fakat hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum Bu ek olarak kullandığım mikrofonumda da aynı bunun tek çözümü 2 sinin de usbsini çıkarıp geri takmak bunun neden olabilceğini bilen biri var mı anakart dolayı bu problemler yaşanabilir mi ?
Anakart modelim=Asus B450M A II

sayin1Bezmenler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bendede benzeri bir problem oldu. Eski bilgisayarımda sorun yaşamadığım klavyemi yeni bilgisayara takınca sorun yaşamaya başladım. tuşlar basmıyordu veya donuyordu.Yeni klavyede sorun çözüldü.

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
bizler farkında değiliz lakin amd de usb ler sorunlu deniyor problem çıkana kadar bu sorundan habersiziz bu bazen hatalı donanımdan bazende amd usb driverlerinden kaynaklanıyor
amd sistem 10 yıldır kullanıyorum ve yedek bir klavyem her daim mevcut en ucuzundan
kaldıki hatasız dijital bir cihaz yok bazen yazılım bazende donanım bizim sonunumuzsa yeteri kadar bütçemiz olmaması çıkarıp yenisini takmak uzun sürüyor her köşe başından alınmadığı gibi bazen internettede bulamıyoruz bulsak paramız yetmiyor
tavsiyem klavye yi başka bir pc de dene olmazsa çipset driverili sil yeniden yükle oda olmazsa format yada hiç bişeyle uğraşma yeni klavye

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Önerileriniz için öncelikle teşekkür eederim başka bir pc de deneme şansım yok ne yazık ki format attım bu olaylar olurken Yeni klavye ise bütçemi çipset driver silme işlemini araştırıp denemek son çarem herhalde ama bi teorim bu olaylar olmadan önce bir kablosuz mouse aldım kaliteli düzgün bu mouseu kullandığımdan beri sanki bu durumlar oluşuyor böyle bi tetikleme durumu söz konusu olabilir mi ?

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
arkadaşlar tekrardan selam kulaklığımı şarja takmak için koydum fakat ilk başta çalışmadı usb takıp çıkardım bu sefer klavye bi gidip geldi anakart usblerinden bazlı olabilir mi sorun acaba bilgisi olan var mı

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
Yıllardır amd işlemci ve platformuna sahip anakart kullanıyorum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri