Çocukluğumdan beri şehir kurma veya bir mekan işletme oyunlarına ilgi duydum. Tema parkı kurma, lunapark kurma gibi oyunları sevdim. Millionaire City olsun telefondaki şehir kurma oyunları olsun, cafaland olsun, bir tane market oyunu var dı o facebokta o olsun. Anlamışsınızdır demek istediğimi. Bütçe arttıkça geliştiğimiz oyun yani.
Anno.
Jurassic world ev2.
Frostpunk.
Adını hatırlayamadığım bir koloni kurma oyunu.
İnternet Cafe SIM.
Bunları denedim. Anno bana hitap etmedi, jurassic World'ü biraz oynadım sıkıldım. Frostpunk şu anda hala oynuyorum ama başka tarz arıyorum. Cities Skylines, tropico, rollercoaster tycoon, SimCity gibi oyunları hiç oynamadım mesela bunlardan birini denemek istiyorum aslında. Bana bir şehir/park fark etmeksizin bu tarz oyun önerebilir misiniz?
Anno.
Jurassic world ev2.
Frostpunk.
Adını hatırlayamadığım bir koloni kurma oyunu.
İnternet Cafe SIM.
Bunları denedim. Anno bana hitap etmedi, jurassic World'ü biraz oynadım sıkıldım. Frostpunk şu anda hala oynuyorum ama başka tarz arıyorum. Cities Skylines, tropico, rollercoaster tycoon, SimCity gibi oyunları hiç oynamadım mesela bunlardan birini denemek istiyorum aslında. Bana bir şehir/park fark etmeksizin bu tarz oyun önerebilir misiniz?