Sekiro™: Shadows Die Twice - Goty Edition Alınır Mı ?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Selam Arkadaşlar,

bu türden ilk defa bir oyun oynayacağım. Çok fazla araştırdım oldukça zor olduğunu söylüyorlar ve bu türe sekiro ile giriş yapmak hata vs. diyenler var ama yapamadıkça daha çok hırs yapan biriyim. Sizin de fikrinizi almak istedim. 150 TL bütçem var farklı bir oyun önerisine de açığım farklı türden oyunlar olabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Enphiel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kesinlikle alınır, oynanır hocam. Zaten steam yaz indirimlerinden sonra kur güncellemesi yapılacağı ve buna bağlı bütün oyunların fiyatlarının artacağı söyleniyor. Yaz indirimleri bitmeden kapabildiğiniz kadar oyunu kapmaya bakın. Sekiro souls-like türünde en sevdiğim oyundur. Güzel bir hikayesi, görsel dizaynı ve oyun akışı mevcut. Lakin türe uzaksanız eğer ki zorluğu ile size kafayı yedirtebilir. :)

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Kesinlikle alınır, oynanır hocam. Zaten steam yaz indirimlerinden sonra kur güncellemesi yapılacağı ve buna bağlı bütün oyunların fiyatlarının artacağı söyleniyor. Yaz indirimleri bitmeden kapabildiğiniz kadar oyunu kapmaya bakın. Sekiro souls-like türünde en sevdiğim oyundur. Güzel bir hikayesi, görsel dizaynı ve oyun akışı mevcut. Lakin türe uzaksanız eğer ki zorluğu ile size kafayı yedirtebilir. :)
Hocam en çok da bu yüzden almak istiyorum zaten. Merak ediyorum ne kadar zorlayabilir diye. İnat etmeyi severim biraz sanırım alacağım bakalım. Teşekkürler yorumun için.

almıştım, grafikleri pek tatmin etmedi benı iade ettin.
Teşekkürler hocam.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Selam Arkadaşlar,

bu türden ilk defa bir oyun oynayacağım. Çok fazla araştırdım oldukça zor olduğunu söylüyorlar ve bu türe sekiro ile giriş yapmak hata vs. diyenler var ama yapamadıkça daha çok hırs yapan biriyim. Sizin de fikrinizi almak istedim. 150 TL bütçem var farklı bir oyun önerisine de açığım farklı türden oyunlar olabilir.
7/24 PC başında olan biriysen al benimde Elden Ring, Sekiro falan oynayasım var ama çalıştığım için bir de bu oyunların zorluklarıyla uğraşamam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri