Öneri Selamlar Dostlar

Soldierboy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
10 bin kadar kulaklık önerisi (Beyaz)
Logitech ile steel series kullananlar varsa bunlardan biride olabilir asus aşıyor biraz

Ekli dosyalar

• IMG_2242.png
    IMG_2242.png
    868.4 KB · Görüntüleme: 6

gorrkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
6
Ben de steelseries arctis nova 7 yi düşünüyorum. Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi olsun gerçekten çok iyi bir kulaklık. Aynı fiyattaki logitech ten belirgin derecede kalite farkı var. Çoklu cihaz özelliği de mevcut.
Asus rog delta II ikisinden de kaliteli. Hatta premium diyebileceğimiz bir kulaklık ama aradaki 4000 liraya değeceğini düşünmüyorum. Arctis nova 7 zaten her işinizi görecektir.

KS

Soldierboy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben de steelseries arctis nova 7 yi düşünüyorum. Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi olsun gerçekten çok iyi bir kulaklık. Aynı fiyattaki logitech ten belirgin derecede kalite farkı var. Çoklu cihaz özelliği de mevcut.
Asus rog delta II ikisinden de kaliteli. Hatta premium diyebileceğimiz bir kulaklık ama aradaki 4000 liraya değeceğini düşünmüyorum. Arctis nova 7 zaten her işinizi görecektir.
Logitech g g522 nasıl peki

gorrkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
6
Logitech g g522 nasıl peki
Buna çok hakim değilim ama pedleri falan daha rahatmış ve pil ömrü olarak neredeyse 2 kat fark var. ve bağlantı türleri daha kapsamlı.
Bunların dışında buradaki bir arkadaşın açtığı konuda gördüğüm MSI Maestro 500 Wireless' e de bir bak derim fiyat olarak da çok daha uygun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri