Psu daha kaliteliSiparişi vereceğim. Hepsiburada'da taksit sayısı fazla olmasına rağmen aynı PC 80 bin TL nin üzerine çıkıyor. Düşünceleriniz nedir ? Tavsiye vereceğiniz bir şer var mı ?
kasayı mı değiştirmemi öneriyorsunuz ? yoksa direk bu sistemi mi ?Psu daha kaliteli
![]()
ELITE-5070 / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-5070 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS RTX 5070 OC 12GB ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bence attigim daha mantiklikasayı mı değiştirmemi öneriyorsunuz ? yoksa direk bu sistemi mi ?
Bu akşam incehesap gaming gecesindeki hazır sistemlerdeki indirimlere de bakın derim.Taksitli alacağım için bana bu site uymuyor maalesef teşekkür ederim öneriniz için.
Takip edeceğim teşekkür ederimBu akşam incehesap gaming gecesindeki hazır sistemlerdeki indirimlere de bakın derim.
arkadaşın dediği gibiTakip edeceğim teşekkür ederim![]()
Siparişi vereceğim. Hepsiburada'da taksit sayısı fazla olmasına rağmen aynı PC 80 bin TL nin üzerine çıkıyor. Düşünceleriniz nedir ? Tavsiye vereceğiniz bir şer var mı ?
hocam 5070ti tabiki daha iyi olur nitro+9070xt ile karşılaştırdığında durum ne olur sence ?![]()
Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
5070 ti vs 9070xt de perakende fiyatlar karşılaştırıldığında
gündelik bir kullanıcı ve oyun bilgisayarı toplayan için bir karşılaştırma yaptığımda
9070xt daha fiyat performans duruyor
lakin
şu an için gaming gecesi indirimlerine baktım
9070xt li sistem yok fiyat performans olarak
5070 ti bakıyorum
linkteki sistemi
anakart
ssd
ve soğutucu güncellemesi yapıyorum
bu şekilde sistem 85k çıkıyor ama gaming gecesinde düşecek
aslında burada anakart şart değil bu sistemde
b650m-r anakart ta işini görür
sistem fiyatı 85 den 79 a düşer ki indirim gecesinde daha da düşecek
sen sırf b850 seçtin diye yükselttim
b650m-r de kalırsan şimdi 79 a düşecek sistem gaming gecesi saatinde
büyük ihtimalle senin topladığın 9070xt li 76k lık sistem fiyatının da altına düşecektir
güncelik kullanıcı ve oyuncu için anakart b650m-r (f ile biten model de var karıştırılmasın r olacak)
yapıp ekran kartı 5070 ti daha iyi bir seçim olabilir
9070xt li fiyat performans bir sistem gelirse de atacağım
Ekli dosyayı görüntüle 44132
9070xt li sistem beyaz bir sistem ve beyaz sistem olarak extra maliyeti varhocam
hocam 5070ti tabiki daha iyi olur nitro+9070xt ile karşılaştırdığında durum ne olur sence ?
9070xt li bir sistem var ama beğenmedim ben tam olarak
gündelik kullanacağım . attığınız sistemdeki sıvı soğutma nasıldır acaba ? takipteyim bekliyorum9070xt li sistem beyaz bir sistem ve beyaz sistem olarak extra maliyeti var
başta da söyledim bak
yazılım render video edit işim değil gündelik kullanıcıyım diyorsan
perakende fiyatlar üzerinden değerlendirdiğinde 9070xt daha iyi
ama sizin topladığınız post açtığınız ürüne bakıyorum
benim attığım 5070 ti sisteme bakıyorum
ve bunun düşeceği fiyatı hesapladığımda 5070 ti daha mantıklı duruyor
varsın anakart b650m-r de kalsın
bana kalırsa attığım ürüne girin resimdeki gibi güncelleyin
atın sepete
saat 22 de sepet fiyatı da güncellenir
bakın fiyata
büyük ihtimalle sizin topladığınız 9070xt sistem fiyatından daha ucuz olur
kararınızı ona göre verin
ben zaten ürünlere takipteyim
başka bir 9070xt li sistem gelirse
onu da özelleştirmesi ile atacam
onu da eklersiniz sepete
saat 22 de fiyatları güncellendiğinde sepette bakarsınız
fiyat olarak hangisi hoşunuza giderse alırsınız
güzel işini görürgündelik kullanacağım . attığınız sistemdeki sıvı soğutma nasıldır acaba ? takipteyim bekliyorum![]()
hocam 70000 olarak açıklandı fiyatgüzel işini görür
fiyat performans olarak çok uçmadan iş görebilecek ürün attım
b650m-r yaptığında 72khocam 70000 olarak açıklandı fiyat
sizi de rahatsız ediyorum ama işlemciyi 9700x çeksek , ssd yi kingston kc3000 yapsak , sıvı soğutmayı lian li galahad 360 yapsak 72 k oluyor sizce mantıklı olur mu ? anakartı daha değiştirmeye gerek olur mu ? Pny ekran kartında nasıldır ?b650m-r yaptığında 72k
senin sistemine göre daha cazip