güncelANAKRTIM B550M/K KULLANIYORUM AMD RYZEN 5600 İŞELMCİM VAR DRİVERLARI BUALMADIM NABCAM SICAKLIGNA FİLAN BAKMAK İSTİYORUM
güncel
www.asus.com
idiriyorum driverı ama olmuyor açmıyorDriverlara buradan ulaşabilirsin:
PRIME B550M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle...www.asus.com
Sıcaklık vs. incelemek için AIDA64, oyundayken anlık görmek için MSI Afterburner kullanabilirsin.
şu sofwarelı olanidiriyorum driverı ama olmuyor açmıyor
Hangisini indiriyorsunuz? Olmayan nedir?idiriyorum driverı ama olmuyor açmıyor
şu sofwarelı olan
anlamadım hangisini indirceğimi ben şu panel açılıyor ya rengini ayarlıyoz bişilerin ondan istiyom bide msi afternburnda cpu sıcaklı göstemriyorHangisini indiriyorsunuz? Olmayan nedir?
Youtube'dan bir video (MSI Afterburner rehberi) izleyip ayarları uygulayın, en iyi bu şekilde olur.anlamadım hangisini indirceğimi ben şu panel açılıyor ya rengini ayarlıyoz bişilerin ondan istiyom bide msi afternburnda cpu sıcaklı göstemriyor
kanka ben asus ana kart driverı nası yaocamYoutube'dan bir video (MSI Afterburner rehberi) izleyip ayarları uygulayın, en iyi bu şekilde olur.
anakart modelinizi google a yada kullandığınız arama motorunu yazıp driverlarını indirceksiniz.kanka ben asus ana kart driverı nası yaocam
öylede kasam ARGB rengini değiştirmek istiyorum fanların güncel bu aradaanakart modelinizi google a yada kullandığınız arama motorunu yazıp driverlarını indirceksiniz.
hocam anakartınız argb desteği varsa yapabilirsinizöylede kasam ARGB rengini değiştirmek istiyorum fanların güncel bu arada
ANAKRTIM B550M/K KULLANIYORUM AMD RYZEN 5600 İŞELMCİM VAR DRİVERLARI BUALMADIM NABCAM SICAKLIGNA FİLAN BAKMAK İSTİYORUM
güncel
Şuan ne yapmak istediğini hatta ne istediğini bile ya bilmiyorsun yada anlatamıyorsun. Yeni mi sistem win. kur aç sonra anakart bios update yap. o bittikten sonra windows update aç herşey kurulur zaten. en son aygıt yöneticisinden tek tek kontrol edersin. hadi ekran kartını da kurdun bu kadar bundan sonra afterburner indirim oyun içi sıcaklıklara bakarsın sistem sıcaklığını da HWmonitör indirim bakacaksın. Yani olay bu kadar basit sen ne demeye çalışıyorsun yada gayen ne gerçekten çözemedimANAKRTIM B550M/K KULLANIYORUM AMD RYZEN 5600 İŞELMCİM VAR DRİVERLARI BUALMADIM NABCAM SICAKLIGNA FİLAN BAKMAK İSTİYORUM
güncel
ya yok anlatamadıgım bu kasadaki fanlar ARGB nası kontrol edecemŞuan ne yapmak istediğini hatta ne istediğini bile ya bilmiyorsun yada anlatamıyorsun. Yeni mi sistem win. kur aç sonra anakart bios update yap. o bittikten sonra windows update aç herşey kurulur zaten. en son aygıt yöneticisinden tek tek kontrol edersin. hadi ekran kartını da kurdun bu kadar bundan sonra afterburner indirim oyun içi sıcaklıklara bakarsın sistem sıcaklığını da HWmonitör indirim bakacaksın. Yani olay bu kadar basit sen ne demeye çalışıyorsun yada gayen ne gerçekten çözemedimkitap okumak önemlidir arkadaşlar.
prime b550m k'da argb desteği yok kontrolcü almak zorundasın.ya yok anlatamadıgım bu kasadaki fanlar ARGB nası kontrol edecem
he tamamdır bilgim yoktu teşşekür ederimprime b550m k'da argb desteği yok kontrolcü almak zorundasın.
konuşma biçimimde bi sıkıtnı yok ya yok ona karşı deyil farkettiyseniz teşşekür ediyorum. ve sizdende öğrenecek deyilimilk önce konuşma biçini düzelterek sorunu günclleyebılırısnız . sonra anakartınız da argb yada rgb pınlerıne sogaltıcı alarak kasaızdakı fanları takabılırsınız. anakartın bıosunu anakartınızın tam model atdını googlde aratarak anakart uretıcısnın sayfasındakı bıos sekmesınden edınebılrsınız usb bellek yardımı ıle bıosu rar dan cıkartıp anakartın bıosundan upgrade edebılırısnız.