SENET ILE MASAUSTU BILGISAYAR TAVSIYESI

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran dahil olucak mı?

Büyük ihtimal hazır sistem daha uygun olucaktır ama yinede sormakta fayda var parçaları tek tek alıp kendiniz montaj edebilir misiniz?

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
LordGrimTR' Alıntı:
Ekran dahil olucak mı?

Büyük ihtimal hazır sistem daha uygun olucaktır ama yinede sormakta fayda var parçaları tek tek alıp kendiniz montaj edebilir misiniz?

Dostum parcalari tek tek alamam takmasina takarımda senetle alisveris yapacagim icin hazir sistem almam gerekiyor ama kaziklanmak yada pisman olmak istemiyorum monitor dahil olsada olur olmasada olur sistem güzel olsunda kanka monitore ek bütcede cikarabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
kemalavcu' Alıntı:
Gençler senetle alabileceğim tamamen oyun oynuyabilecegim güzel bi sistem öneriniz varmidir 7k ya kadar cikabilir bütçem link atıp tavsiye verirseniz çok sevinirim. Adamsınız

https://www.ozsanal.com/urun/casper...-10-home-masaustu-bilgisayar-19-10-101-000404

Bu sizce fiyatini hak eden bi bilgisayar mı?

Bu bütçeye 2060 kartı olan sistemler alınabiliyor. 10400F işlemcisi ile veya 3500/3500X işlemcisi ile. Sistem pek iyi değil ama bu tarz senet ile satış yapan yerlerden de pek iyi bir F/P sistem bulmak zor. Evkur var bildiğim bakayım oraya size duruma göre link atarım.

Quadro Ryzen5 3500X 3.6Ghz İşlemci 16Gb Ram 256Gb M.2 Nvme Sdd + 1Tb Sata RX580 8Gb Ekran Kartı FreeDos İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar - 6.970 TL bu sistem önerebileceğim bir sistem bu tarz satış yapan bir kanaldan.

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu bütçeye 2060 kartı olan sistemler alınabiliyor. 10400F işlemcisi ile veya 3500/3500X işlemcisi ile. Sistem pek iyi değil ama bu tarz senet ile satış yapan yerlerden de pek iyi bir F/P sistem bulmak zor. Evkur var bildiğim bakayım oraya size duruma göre link atarım.

Dostum harbiden link atarsan süper olur ya.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğim ürün iyi bir ürün bu tarz satış yapan yerlere göre. Birde bir şey okudum şimdi Media Markt ve Vatan Bilgisayar sanırım senetle alışveriş yapmaya izin veriyor. Arayıp öğrenin derim. Eğer öyleyse oradan bileşen bileşen kurulabilir gibi duruyor yada hazır sistemlere bakılabilir.

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerdiğim ürün iyi bir ürün bu tarz satış yapan yerlere göre. Birde bir şey okudum şimdi Media Markt ve Vatan Bilgisayar sanırım senetle alışveriş yapmaya izin veriyor. Arayıp öğrenin derim. Eğer öyleyse oradan bileşen bileşen kurulabilir gibi duruyor yada hazır sistemlere bakılabilir.

Adamsın kankam sağol media markt konusunu araştırıcam evkuru sevmiyorum başka bi site olsa suan siparis vericektim de evkurdan nefret ediyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bildiğim tek firma orası. Diğer söylediklerimi öğrenirseniz buradan bildirirsiniz ona göre önerinizi güncellerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri