Soru Sennheiser Gsp 600

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba,

Sennheiser GSP 600 kullanan var mı?
7.1olmaması oyunlarda sorun teşkil eder mi?

Kendi kulaklık uygulaması mevcut mu bu markanın?

Corsair Void RGB Elite
Razer BlackShark V2X
Modellerinide kıyaslıyorum.

Amplifikatör olmadan kullanabilirmiyim B650E-E anakartta.

Çoğu kulaklıkta 100Hz den başlarken, GSP 600 de 10Hz den başlıyor mikrofon frekansı, düşük frekans olması dip sesleri daha çok alarak seste bozulmalara neden olabilir mi?

Ses sürücüsünü 0 olarak gösterirken bazı kulaklıklarda 2 sürücü olarak gösteriyor bu tarz farklı etkenler var ama tam hakim değilim bende.

KS

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kalitelidir de yayıncılara baktığımda çok kullanan yok.
Corsair Void için Dip ses, cızırtı, ses yetersizliği sorunları çok dile getiriliyor,
BlackShark V2X içinde ses az diye yorumlar yapılıyor.

Bunlardan hangisi mantıklı bir seçim olur o zaman?
Veya bunlardan farklı bu, bunlardan daha iyi diyebileceğiniz bir öneri?

Anakarttaki SupremeFX özelliğini kullanabilmek için sadece Jack girişlimi kullanabiliyoruz, yoksa USB girişli olanlardada bu özelliği kullanabiliyormuyuz? (B650E-E)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba,

Sennheiser GSP 600 kullanan var mı?
7.1olmaması oyunlarda sorun teşkil eder mi?

Kendi kulaklık uygulaması mevcut mu bu markanın?

Corsair Void RGB Elite
Razer BlackShark V2X
Modellerinide kıyaslıyorum.

Amplifikatör olmadan kullanabilirmiyim B650E-E anakartta.

Çoğu kulaklıkta 100Hz den başlarken, GSP 600 de 10Hz den başlıyor mikrofon frekansı, düşük frekans olması dip sesleri daha çok alarak seste bozulmalara neden olabilir mi?

Ses sürücüsünü 0 olarak gösterirken bazı kulaklıklarda 2 sürücü olarak gösteriyor bu tarz farklı etkenler var ama tam hakim değilim bende.
Sennheiser ilk defa duyuyorum , corsair yada razer alabilirsin, ikisinin incelemerini karsılayıp alabilirsin , tavsiyem razer tabi size kalmıs

KS

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sennheiser ilk defa duyuyorum , corsair yada razer alabilirsin, ikisinin incelemerini karsılayıp alabilirsin , tavsiyem razer tabi size kalmıs

Sennheiser ünlü bir Alman markası.
Neden peki Razer öneriyorsunuz?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Sennheiser ünlü bir Alman markası.
Neden peki Razer öneriyorsunuz?
ses ve mikrofon kalitesinden , Corsair Void RGB Elite mikrofonu kötü ama uygulamadan bir modu acıp yükseltebilirsiniz , inceleme videoları izleyin öyle karar verin

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Sennheiser çok kaliteli bir markadır. Ama kulaklığı hakkında bir bilgim yok. Corsair Void RGB Elite wirelles aldım yarın öbür gün elime geçer isterseniz bekleyin size deneyimlerimi aktarabilirim corsair hakkında.
Corsairin mikrafonu çok kaliteli değil ama driverinden ses modunu 5'e getirdiğiniz zaman kalitesi daha da artıyor

KS

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sennheiser çok kaliteli bir markadır. Ama kulaklığı hakkında bir bilgim yok. Corsair Void RGB Elite wirelles aldım yarın öbür gün elime geçer isterseniz bekleyin size deneyimlerimi aktarabilirim corsair hakkında.
Corsairin mikrafonu çok kaliteli değil ama driverinden ses modunu 5'e getirdiğiniz zaman kalitesi daha da artıyor

Sennheiser GSP 600 siparişi verdim hocam bende bekliyorum bakalım.
Yinede alırım yorumunuzu tabiiki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri