Ses Kasmalık En Iyi Kulakiçi Kulaklık

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Selamlar,

Bana en iyi ses netliğini ve tizliğini verebilecek 20hz 40khz kulakiçi kulaklık önerebilecek varmı uygun fiyatlı olağanüstü ses verecek, kendi kulaklığımdan memnun kalmadım logitech pro x istedigimi karşılayamadı.
Bütçe en fazla 1000 fazla verebilsem bile yüksek fiyatlı en iyisi demek değil logitech pro x bile istedigimi karsilayamadi

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Gercekten istenileni karsiliyormu bu kulakligin yorumuna bakmistim cok kisi yazmis cogu olumluydu sanirim

arda56

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Gercekten istenileni karsiliyormu bu kulakligin yorumuna bakmistim cok kisi yazmis cogu olumluydu sanirim
dayanıklı rahat malzemesi güzel 3 yıl oldu sadece artık cebimde taşıdıgım için zedelenmeleri var gram ses kaybı yok derinligi ve basları gayet güzel fiyatıda uygun alıp deneyebilirsin başka sitelerede göz at daha ucuzu varsa 2 modeli var dikkat et

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
dayanıklı rahat malzemesi güzel 3 yıl oldu sadece artık cebimde taşıdıgım için zedelenmeleri var gram ses kaybı yok derinligi ve basları gayet güzel fiyatıda uygun alıp deneyebilirsin başka sitelerede göz at daha ucuzu varsa 2 modeli var dikkat et
ses kasılıyor değil mi

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Önceki kulakiçi kulakligimin ses siddeti logitech pro x ten kuvvetliydi ve tiz ve bas sesi cok veriyodu heleki yuksek seste rakibin ayak sesini sanki sekeri ezermis gibi bi ses veriyodu ama pro x in 85 liralık kulakliktan geri kalmasi uzdu verdigim paraya degmiyor o yuzden tekrardan kulakici kulakliga donmeye karar verdim ama en iyi ses kasabilecegim ozellikleri olsun yeterli

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kulaklığın frekansı 20.000khz e kadar daha uzaktaki sesleri veriyormu bazıları daha uzak sesleri verdiği söyleniyor

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
JBL al geç pişman olmassin fiyatına göre güzel
maksat istediğim ses kasmayı karşılasın 4800 liraya aldıgım logitech pro x fiyatının hakkını vermedi yani pahalı baska kulaklık alsam yine istenileni vermicektir maksat ozelligi iyi olsun istiyom jbl al derken C100SI olanı diyosun deilmi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
maksat istediğim ses kasmayı karşılasın 4800 liraya aldıgım logitech pro x fiyatının hakkını vermedi yani pahalı baska kulaklık alsam yine istenileni vermicektir maksat ozelligi iyi olsun istiyom jbl al derken C100SI olanı diyosun deilmi
hocam iyi ses kasma konusunda gayet iyidir, jbl telefon kulaklığı çok bir şey beklemeyin. Kz Zvx iem bir kulaklık, iş görür.

Bütçe artarsa qimera gimlette iyidir

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam iyi ses kasma konusunda gayet iyidir, jbl telefon kulaklığı çok bir şey beklemeyin. Kz Zvx iem bir kulaklık, iş görür.

qimera gimletteye bakıyorum hemen

bu tarz kulakici kulakliklarinda goruntusu cezbediyo 😂 beni tatmin etti gibi hic kullanmismiydiniz peki sesi nasil

Son düzenleme:
KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Bahsettiginiz model buydu deilmi birde amazon disinda baska pek alternatifim yok gibi aliexpress yurtdisi gumruk sıkıntısı ve gunlerce bekleme olayı beni bozuyor , amazon tek carem gibi ama urun kalmamis sitesinde sanırım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

türkiye satıcısı

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12