Ses Kasmalık En Iyi Kulakiçi Kulaklık

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Fazlasıyla güvenilir

Bende burayı ilk kez gördümmm
Bu kulaklıgı oldugu gibimi kullanıyoruz herhangi bir ayar yapmaya gerek yok degilmi

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam nasıl oturmadı biraz daha açar mısın? Ses konusunda emin olun daha farklı
Benmi yanlis kullaniyom diger kulakliktaki sesle ayni ses suphelendim zumrut denen tasdan dolayi kulagimin icine gecmiyo belki kulak ucluguyla ilgilidir dedim bi kucuk boy vardi onu taktim yine ayni birde ses baslı geliyo tiz degil tiz olmamasi uzdu benim diger kulakligin ses siddeti ve tizi cok yuksek ve iyidi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benmi yanlis kullaniyom diger kulakliktaki sesle ayni ses suphelendim zumrut denen tasdan dolayi kulagimin icine gecmiyo belki kulak ucluguyla ilgilidir dedim bi kucuk boy vardi onu taktim yine ayni birde ses baslı geliyo tiz degil tiz olmamasi uzdu benim diger kulakligin ses siddeti ve tizi cok yuksek ve iyidi
hocam eq ayarlarını yapmanız lazım kendinize göre

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam eq ayarlarını yapmanız lazım kendinize göre
Hangi programdan yapmalıyım peki bilmiyorumda ve çok tiz olabiliyormu diger kulakligim kadar 85 liralik kulaklik muazzam tiz ve yuksek ses veriyodu kulagi cinlatiyodu birde kulakligi kulagima oturtmayi basardim biraz daha egmek gerekiyomus

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hangi programdan yapmalıyım peki bilmiyorumda ve çok tiz olabiliyormu diger kulakligim kadar 85 liralik kulaklik muazzam tiz ve yuksek ses veriyodu kulagi cinlatiyodu birde kulakligi kulagima oturtmayi basardim biraz daha egmek gerekiyomus
Realtek Audio Consol ile yapabilirsiniz, hocam 85 tllik kulaklık ile aynı olmasının imkanı yok.

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Realtek Audio Consol ile yapabilirsiniz, hocam 85 tllik kulaklık ile aynı olmasının imkanı yok.
Microsoft storeda bulamadım internette aradım en ustte dell yazıyodu altında realtek audio console application |driver details | dell turkey yaziyo ordanmi indircem

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
1692980507026.png

bu yok değil mi?

anakartınız nedir?

KS

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye