SES PROBLEMİ

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar acil yardım edin windows 8 dim ve windows 10 yükseltdim oyun modunu açtım sonra ses kendi kendie ayarlamaya başladı mesela oyundayken arkaya şarkı açıyorum ve şarkının düşük sesle çalmasını istiyorum ama pc kendi kendine sesi oyuna göre fazla yükseltiyo ve dinleyemişyorum kısacası pc kendi kendine sesi ayarlıyo genellikle oyunlarda ayarlıyo normalde youtubde takılırken olmuyo oyun modunu kapatdım hala devam ediyo ses yazılımı güncel

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows Ayarları / Sistem / Ses sekmesinden sağ bölümden Ses Denetim Masasını açın ve Kayıttan Yürüt sekmesinden aktif ses kaynağınızın özelliklerinden Enhancements (Geliştirmeler) sekmesinden Disable all anhancements kutusunu işaretleyin ve Gelişmiş sekmesinden Özel Kullanım Modu ayarında Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimlerini ele geçirmesine izin ver kutunusun işaretini kaldırın ve Uygula/Tamam deyin ve böyle deneyin.

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows Ayarları / Sistem / Ses sekmesinden sağ bölümden Ses Denetim Masasını açın ve Kayıttan Yürüt sekmesinden aktif ses kaynağınızın özelliklerinden Enhancements (Geliştirmeler) sekmesinden Disable all anhancements kutusunu işaretleyin ve Gelişmiş sekmesinden Özel Kullanım Modu ayarında Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimlerini ele geçirmesine izin ver kutunusun işaretini kaldırın ve Uygula/Tamam deyin ve böyle deneyin.
all enhancements yoktu bende ama o özel ayarlarındaki uygulamalrı bu aygıtdaki öncelikli seçeneğini kaldırdım deneyeciğim şimdi

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullandığınız kulaklık nedir? Belki ürün bazlıdır bu sorun ona da bir bakalım.
kulak içi kulaklık kullanıyorum ucuz bişi ama windows 8 deyken bu sorunu hi. yaşamadım bu arada dediğiniz yöntem olmadı yine aynı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sürücü odaklı sorun olabilir. Anakart modeliniz nedir bakayım Windows 10 sürücüsü var mı anakartınızın sorun sürücü olabilir.

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü odaklı sorun olabilir. Anakart modeliniz nedir bakayım Windows 10 sürücüsü var mı anakartınızın sorun sürücü olabilir.
laptop olduğuiçin hewlett packard 2281 yazıyo ama bende tam bilmiyorum sürümü 77.35

KS

Xant1a

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Laptop modelini atın onun sitesinden bakayım bulamazsam başka yöntem ile alacağım ses kartı modelinizi.
HP Pavilion notebook - 510-p104nl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri