SES SORUNU!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan Uygurçetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
msı ms-7641 model ana kart kullanıyorum.Driverları yükledim çeşitli şeyler denedim fakat ses alamıyorum bilgisayardan.Masa üstü sağ alttaki seçenekten kayıt yürütme aygıtlarına girdiğimde,müzik açıkken barda ses ve ritime göre yeşil yükselmeler oluyor donanımsal bir arızam oldugunu düşünmüyorum realtek hd audio manager da arka panel aktif görünmüyor ön panele kulaklık taktıgımda ise ses alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1 aydır bunla uğraşıyorum.Format denedim olmadı çeşitli driverlar denedim olmadı kulaklıkta sağlam bi el atın size zahmet.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle doğru ses sürücüsünü kurduğunuzdan emin olmalıyız. Kontrolleri sağladım ve ALC280 adlı ses kodeğini kullanıyorsunuz. Bu durumda aşağıda verdiğim sürücülerden kurulum yapın. Bu arada kurulu ses yazılımınızı DDU yazılımı ile Windows 'u Güvenli Modda başlatıp silin ki çakışma veya başka aksi bir durum olmasın.

Sürücüler;
Windows 10 64 Bit için;
https://www.realtek.cz/download-realtek-driver-nr-468-with-code-1943.html

Windows 7 64 Bit için;
https://www.realtek.cz/download-realtek-driver-nr-468-with-code-1943.html

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kaan Uygurçetin' Alıntı:
yardımcı olacak yokmu?

Yanlış aygıt menüsündesiniz muhtemelen sorununuz yazılımsal değil sadece bir ayar sorununuz var gibi görünüyor. Kulaklığı veya mikrofonu taktığınızda bir uyarı penceresi açılmalı bu aygıtı ne olarak tanımlamak istediğini soran bu pencere açılıyor mu? Birde hem arkada hemde önce mikrofon takılı görünüyor resimlerde birisini çıkartmalısınız ki çakışma olmasın.

KS

Kaan Uygurçetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arka panelde hiç birşey takılı değil.Kullandığım mikrofoun usb cameranın mikrofonu, kablo takıp çıkarttıgımda hiçbir şey belirmiyor windowsda yazı vs..

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Ses yongalarından da kaynaklanıyor olabilir. Daha önceden aynı sorunu yaşamıştım. Driver Booster indirip TAM Tarama yaptıktan sonra tüm güncellemeleri tamamlar mısınız? Ardından reset atın ve tekrar deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri