Ses Yapan Komşuya Çözüm Lazım!

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bu tarz köylü gibi cahil insanlar gerçekten oturmaması gerekiyor. Her türlü yolu yapmışsınız zaten, kavgaya çok ciddi olmadan bulaşmayın, keko tarzı insanlarsa zaten yakınlarıda onlardan farksızdır. Ses olsun başka onları rahatsız edecek yöntemler olsun deneyin, veya elektirik su v.s panelleri apartman içindeyse kimse görmeden gidin kesin gelin. Yok bu yöntem işe yaramıyor diyorsanız en fazla güzel bi ses sistemi alıp rahatsız etmeniz gerekiyor. Veya onların rahatsız ettiği zamanları kayıt altına alın tekrardan para cezası alacak şekilde şikayet edin.
Hocam ses kaydı aldım şikayet ettim bi sonuç çıkmadı onlarda biliyor sanırım hukuksal yolla bi şey olmayacağını.

Cidden oturduğum bölgede ev fiyatları kiraları vs çok yüksek nasıl gelmişler bilemiyorum ahır gibi yaşıyorlar.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hocam ses kaydı aldım şikayet ettim bi sonuç çıkmadı onlarda biliyor sanırım hukuksal yolla bi şey olmayacağını.

Cidden oturduğum bölgede ev fiyatları kiraları vs çok yüksek nasıl gelmişler bilemiyorum ahır gibi yaşıyorlar.
Toplu para miras v.s bulup gelmiştir, böyle kafalar hayatlarında yüksek fiyat evlerde oturmadığı için çok cahil yönleri ortaya çıkıyor. Hukuksal yol işe yaramadığına göre siz kendi yöntemlerinizi başlatın. Şahsen oturduğum yerde bu tarz kafalı insanlar var, üst katta savcı oturuyor, onların üstünde bütün gün köyde tepiniyor gibi davranıyorlar, sesleri buraya kadar geliyor. Ben fazla umuramaz olduğum için takmıyorum, savcı genç olduğu için pek öyle girmek istemiyor bu durumlara, ailesi onlarla kavga etti adamlar ne yapsa değişmediler. Hocam peki sizin altınızda falan mı oturuyorlar?

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Şaka amaçlı değil. 1-2 saatlik davul zurna videosunu tekrarlayıp 5-6 saate editleyip sabahtan akşama kadar hoparlörünüzde çalarsa bence bu iş çözülür :)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

kargo gelene kadar hocam acıyı cekmek zorundasınız ama varsa bi televizyon falan acın sarkı dinleyin

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Arkadaşlar bi komşum var hayattan bezdim kadın sürekli bağırıyor.

Şikayet ettik polis ne kadar şikayet edilecek yer varsa.

Çözülmedi, bunlar yüzünden köy yumurtası bile almıyorum o derece nefret ettim cahil insanlardan ayrımcı biri oldum.

7/24 ses yapacak bi makine vs tavsiye istiyorum çünkü normal şekilde çözemedim.

Bende 7/24 motor sesi yada matkap sesi gibi bi şeyle evden cıkıp gideceğim işe giderken.

Kavga edip zarar vermek istemiyorum çünkü olan benim hayatıma olur bu tarz cahil hayatsız ve hayatının 100 tl değeri olmadığı insanlar için sicilimi bozmak istemiyorum.
Kırmızı sopalı viledalar olur onun tutma yani arka kısmı siyah plastikdir.Ondan alıyorsunuz her ses geldiğinde üşenmeden tavana kuvveti aşırı abartmadan beşer kere vuruş yapıyorsunuz.Bu şekilde nerdeyse boğaz boğaza geldiğim komşumu bastırdım.Eninde sonunda pes ediyorlar.

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
dostum bi elektro gitar alıyosun bide 500 tllik çirkin amfilerden alıyosun sesleri çok kötü oluyo drive modunda sesi fulleyip rastgele çalıyosun 2 dkya kapında

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

komsu hakkında ne oldu :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Evet şimdi bende merak ettim çözümü video olarak aticaktin glb

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
komsu hakkında ne oldu :)
Evet şimdi bende merak ettim çözümü video olarak aticaktin glb
Hocam sorunu çözdüm :D

Video çekemedim ürün için ürünü aldım bu arada bahsedilen gibi harikalar yaratmıyor standart bi hoparlor alsam daha çok ses verir.

Sorunun çözümüne gelelim,

Bahsedilen ürün işe yaramayınca burdaki bi elektronikçiden cidden ses bombası gibi bi hoparlor aldım küçücük ama cami hoparloru gibi ses gönderiyor :D

Ses olsun yada olmasın fulledim bütün gün çalıyo hatta şuan bile arkada çalıyor.

Ayrıca kalem pille çalışan küçük motoru bi tahta parçasına sabitledim matkap sesi gibi ses yapiyo :D

Bunları bırakıp işe gidiyorum 1 haftadır ses yok.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Hocam sorunu çözdüm :D

Video çekemedim ürün için ürünü aldım bu arada bahsedilen gibi harikalar yaratmıyor standart bi hoparlor alsam daha çok ses verir.

Sorunun çözümüne gelelim,

Bahsedilen ürün işe yaramayınca burdaki bi elektronikçiden cidden ses bombası gibi bi hoparlor aldım küçücük ama cami hoparloru gibi ses gönderiyor :D

Ses olsun yada olmasın fulledim bütün gün çalıyo hatta şuan bile arkada çalıyor.

Ayrıca kalem pille çalışan küçük motoru bi tahta parçasına sabitledim matkap sesi gibi ses yapiyo :D

Bunları bırakıp işe gidiyorum 1 haftadır ses yok.
Hani Türk milleti zeki değildi sorun çözemiyordu?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam bizim zekamız aslında dünyayı kontrol edecek güce sahip ama fazla tezcanlıyız o yüzden bi yerde batıyoruz :D

Birebir diyologa girmek istemiyorum bu tarz insanlarla umarım en kısa sürede giderler
kemik ses iletimli cihazla birsey yaptınız mı yoksa, sesleri duymazdan mı geldiniz

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Tarifi veriyorum :Hızlı kuruyan japon yapıştırıcısı alın. Zil tuşuna güzelce yedirin. üstüne güzel yapışan bir bant atın çalar şekilde kuruması için. Sonra elinizde kahveyle uğraşmalarını izleyebilirsiniz.

Eren B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Tarifi veriyorum :Hızlı kuruyan japon yapıştırıcısı alın. Zil tuşuna güzelce yedirin. üstüne güzel yapışan bir bant atın çalar şekilde kuruması için. Sonra elinizde kahveyle uğraşmalarını izleyebilirsiniz.
Bunun üstüne Kapının tam önüne bir tüp silikonu komple boşaltın tadından yenmez

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Arkadaşlar bi komşum var hayattan bezdim kadın sürekli bağırıyor.

Şikayet ettik polis ne kadar şikayet edilecek yer varsa.

Çözülmedi, bunlar yüzünden köy yumurtası bile almıyorum o derece nefret ettim cahil insanlardan ayrımcı biri oldum.

7/24 ses yapacak bi makine vs tavsiye istiyorum çünkü normal şekilde çözemedim.

Bende 7/24 motor sesi yada matkap sesi gibi bi şeyle evden cıkıp gideceğim işe giderken.

Kavga edip zarar vermek istemiyorum çünkü olan benim hayatıma olur bu tarz cahil hayatsız ve hayatının 100 tl değeri olmadığı insanlar için sicilimi bozmak istemiyorum.
Ses nereden geliyorsa tavana yada zemine ses yalıtımı döşeyin faydası olur biraz maliyetli olur ama en mantıklı çözüm yolu bu

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Ses nereden geliyorsa tavana yada zemine ses yalıtımı döşeyin faydası olur biraz maliyetli olur ama en mantıklı çözüm yolu bu
cok maliyetli olur, ses yalıtımı dizdim odama heryere fiyatı baya tuttu, oda 13cm kücüldü

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Valla arkadaşlar her yolu denedik sorun çözülmemişti ses yaptık yere vurduk şikayet ettik çözülmedi.

Kavga taraftarı değildim bahsedilen cahil arkadaşları dövdüm şuan sorun çözüldü çıt çıkmıyor.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Aman hocam sakin.
Valla hocam her zaman sakin olmak lazım aslında ama apartman olarak huzur kalmadı geceleri tiktok yayını yapıp para dileniyorlardı 3-4 aile şikayetçiydik en son olay patladı.

Ama herkese tavsiyem önce çözebiliyorsa hukuksal yollarla yöneticiyle ev sahibiyle çözsün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri