SESEGEL-S2 Almayı düşünüyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

Sistemin Linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/1132...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Uzun zamandır pc almayı düşünüyordum. Bunda birkaç ay önce de sistem tavsiyesi istemiştim. Sonunda baya bir paramı biriktirdim. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum sistem önerecekler önerebilir. AMD sistem olursa iyi olur. Hep içimde ukteydi amd sistem o yüzden.

Bunun yanına da https://www.hepsiburada.com/dell-s2...isplay-curved-gaming-monitor-p-HBCV000003SDYL bu monitörü alacağım.

Belki ilerde soğutma olarak AMD wraith prism rgb yada sıvı soğutmaya geçebilirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Cvp: SESEGEL-S2 Almayı düşünüyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

Merhaba,

Sistem bileşenleri "parça kalitesi olarak" gayet iyi. Fiyat/Performans skalasına çok olumlu yaklaşamıyorum. Zira piyasa çok yüksek seyrediyor herkes için.

Sistemin yanına seçtiğin monitör de 1MS 165Hz FPS oyunları için ideal. Fakat panel VA olduğu için renk kalitesi beklememelisin. Daha çok hız odaklı bir monitör.

trifor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Pahalı hocam pek p/f gelmedi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

R5 3600 yerine INTEL 11400 işlemcisi olan bir model tercihi yapmanız daha doğru olacaktır.

Ayrıca monitör seçiminiz fena sayılmaz alınabilir bir ürün kendisi ama alternatiflerine bakılmalı piyasada.

Champion 5T-12 - 15,499 TL - Aşağıdaki bileşenlerle yazan fiyata alabilirsiniz.

ASD.png

Bu sistemi kaçırmayın derim. 12 nesil işlemci ve F/P oranı yüksek bileşenlerden oluşan RTX 3060 sistem yok piyasada bu fiyata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri