Sessiz Çalışan Kasa Önerisi

Earwen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar pch goat v2 yi aldım ama malesef sistem çok gürültülü çalışıyor.Yeni kasa almayı planlıyorum.(Sessiz çalışması için daha iyi çözüm önerisi olan varsa beklerim).Ön taraf tamamen mesh fan modu olan (sessiz ,performans gibi) sessiz çalışan bir kasa lazım.Önerilerinizi bekliyorum.Bütçe 2.5 -3k

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Arkadaşlar pch goat v2 yi aldım ama malesef sistem çok gürültülü çalışıyor.Yeni kasa almayı planlıyorum.(Sessiz çalışması için daha iyi çözüm önerisi olan varsa beklerim).Ön taraf tamamen mesh fan modu olan (sessiz ,performans gibi) sessiz çalışan bir kasa lazım.Önerilerinizi bekliyorum.Bütçe 2.5 -3k
Knk abartma ya nasıl gürültülü çalışıyor harbimi yoksa şakamı

Knk abartma ya nasıl gürültülü çalışıyor harbimi yoksa şakamı
Benim evdede uçak motoru var dhdhdhdh

Ekli dosyalar

• IMG-20230909-WA0010.jpeg
    IMG-20230909-WA0010.jpeg
    854.8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
malesef dünyada suanda böyle bi teknolojisi yok varsada Fiyatları ucuyordur.

Vxxir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu fiyata daha sessiz bulmak biraz zor sessiz istiyosan cooler master veya asus tuf serisi (uzun vadeli) uyguna vardır illaki ama bi müddet sonra şimdiki rahatsızlığı yaşıcaksın bence gerek yok sistem soguk olsun ses sıkıntı değil benlik 😂 kasa yerine fanları komple değişebilirsin daha uyguna gelir

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri