Sessiz Güç Kaynağı Önerisi

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Merhaba arkadaşlar 5 aydır kullanmış olduğum fsp vita gm 850w 80plus Gold güç kaynağımın fanı daki ses sorunu nedeniyle servise gönderdim ürünün fanında sorun olduğu tespit edildi ve değişim kararı çıktı bende değişim reddedip iade istedim o şekilde iademi alıcam aklımda Corsair Rm850x modeli var fan durdurma özelliği olduğu için bu aklıma daha çok yattı size 8 9 Bin TL fiyatlarında sizce bu ürünü alsam iyi olurmu herhangi Bi kronik vs sorunu varmıdır bu modelin tavsiyeniz nedir sessiz Bi psu arıyorum

Sistem özelliklerim
Amd Ryzen 7 7800x3d
Asus Tuf b850-plus WiFi Anakart
Patriot 16x2 32 GB CL30 RAM
Zotac 5060 ti twin edge 16gb ekran kartı

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,568
Merhaba arkadaşlar 5 aydır kullanmış olduğum fsp vita gm 850w 80plus Gold güç kaynağımın fanı daki ses sorunu nedeniyle servise gönderdim ürünün fanında sorun olduğu tespit edildi ve değişim kararı çıktı bende değişim reddedip iade istedim o şekilde iademi alıcam aklımda Corsair Rm850x modeli var fan durdurma özelliği olduğu için bu aklıma daha çok yattı size 8 9 Bin TL fiyatlarında sizce bu ürünü alsam iyi olurmu herhangi Bi kronik vs sorunu varmıdır bu modelin tavsiyeniz nedir sessiz Bi psu arıyorum

Sistem özelliklerim
Amd Ryzen 7 7800x3d
Asus Tuf b850-plus WiFi Anakart
Patriot 16x2 32 GB CL30 RAM
Zotac 5060 ti twin edge 16gb ekran kartı
Alınır. Çok üst düzey ve sessiz bir fana sahip

Alternatif olarak buna bakabilirsin. Sistemin çektiği Watt ile PSU nun max gücü arasında ne kadar fark olursa PSU o kadar rahat ve serin çalışır.

KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Alınır. Çok üst düzey ve sessiz bir fana sahip

Alternatif olarak buna bakabilirsin. Sistemin çektiği Watt ile PSU nun max gücü arasında ne kadar fark olursa PSU o kadar rahat ve serin çalışır.
Corsair olanı alsam bu fiyattan sizce pişman olurmuyum hocam iyi model midir fan konusunda sessizlik olarak memnun edermi bizi

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Değişimi reddettikten sonra iade talebiniz onaylandı mı

KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Değişimi reddettikten sonra iade talebiniz onaylandı mı
Satıcı tarafından onaylandı haber bekliyorum cumaya kadar belli olucak değişim olunca iade istenebilyor zaten ondan yana sorun yok her türlü iademi alıcam hocam firmayla görüştüm bu durumu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri