Yurtdışı ister misin?çok ses yapmayan mekanik klavye arıyorum max bütçe 2300-2400
Yurtdışı ister misin? Epomaker th80 yellow switch önerebilirimmini klavye istemiyorum en küçük tkl olur
yurtdında vergi ile uğraşmak istemiyorum alacağım fiyatın 8 katı vergi çekiyo mükkemmel gelişen üreten devletimizYurtdışı ister misin? Epomaker th80 yellow switch önerebilirim
Hocam vergi dahil ödüyorsunuz amazonda ek ücret çıkarsa amazon hallediyoryurtdında vergi ile uğraşmak istemiyorum alacağım fiyatın 8 katı vergi çekiyo mükkemmel gelişen üreten devletimiz
red switch alıcam galiba kutu içeriği nasılHocam vergi dahil ödüyorsunuz amazonda ek ücret çıkarsa amazon hallediyor
İnternette bakabilirsin, red yerine yellow al daha iyi sesleride yakın basım hissi felan daha iyired switch alıcam galiba kutu içeriği nasıl
5 gram oynuyor arasında bence çok bi fark yok gibiİnternette bakabilirsin, red yerine yellow al daha iyi sesleride yakın basım hissi felan daha iyi
Ama daha iyi bir tür5 gram oynuyor arasında bence çok bi fark yok gibi
sesi en aza indirmek istiyorum bi karşılaştırmada dinledim yellow daha sesliAma daha iyi bir tür
Sessiz istiyorsan apex 9 tkl varsesi en aza indirmek istiyorum bi karşılaştırmada dinledim yellow daha sesli
BUNU SİPARİŞ VEDİM HAYIRLISI BAKALIMSessiz istiyorsan apex 9 tkl var
Apex 9 felan çok daha iyiydi ama neyse, hayırlı olsun
BUNU SİPARİŞ VEDİM HAYIRLISI BAKALIM