Sevdiğim Kıza Nasıl Yaklaşmalıyım ? 4 Yıldir Görüşmedik

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Relax olmalısın. Kız bunu sever mi böyle yaparsam bana kızar mı diye düşünürsen sonu kötü biter bunun.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Hocam bu arada yani kendimi kaptirmiyorum ben aceleciyim biraz olcaksa olsun yoksa yok sıkıntı deil başka kız mı yok zaten 4 yıldır görüşmüyoruz onu unuttum yani eskisi kadar sevmedim ama 2-3 gün önce onu görünce madem buyudum şansımı deniyim dedim olursak oluruz yani olmazsa sıkıntı yok ama olursa çok sevinirim
Ayn öyle takılma o kadar yazarsa görüşürsun yazmazsa yazmaz bu kadar basit

pckolki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
at istek dostum sonra pişman olursun atmazsan için içini yer keşke atsaydım diye zamanında ben de denedim red de edildim ama en azından kafamda bitirdim içimi de rahatlattım sen de at isteğini o da geri döner büyük ihtimal geçmişiniz var sonuçta düşman değilsiniz fotoğraflarını beğenirsin o seni beğenir derken story atar bir şey olur bir yerden muhabbeti açarsın üç beş konuşmadan sonra buluşalım mıya getirirsin ondan sonra da uygun zamanı kolladığında açılırsın

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam istek attin yazışmalara bakın isterseniz kıza bu sabah 11 de günaydın yazdım hayla yazmadi bisey

pckolki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hemen geçtim mesajları okumadım kusura bakma. günaydın yerine ismi ayşeyse ayşe naber nasılsın tarzı bir şey kurabilirdin ama bu saate kadar cevap vermemesi enteresan illaki görmüş olması lazım

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hemen geçtim mesajları okumadım kusura bakma. günaydın yerine ismi ayşeyse ayşe naber nasılsın tarzı bir şey kurabilirdin ama bu saate kadar cevap vermemesi enteresan illaki görmüş olması lazım
Aynen hocam çok zorlamicam yazmazsa yazmasın başka kız mı yok

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kimsinde goruldu atiyorsun kanzi de engelle

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Yazmiyo hocam

Ayn öyle takılma o kadar yazarsa görüşürsun yazmazsa yazmaz bu kadar basit
Hocam kıza 🍋 atiyimı anlarsa anlar

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Yok kanka neden gurursuzca davranıyorsun sadece bu kadar saat gormemen imkansız yaz engelle kendini niye küçük görüyorsun da tekrar yaziosun
Hocam onu yapamam o zaman birşey yazmıyorum yazarsa aynısını bende ona yaparım 😄

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam işi unut yattı bizim ihale
Sen bu saatten sonra bekle kardeşim o yazana kadar bekle
Yok kanka neden gurursuzca davranıyorsun sadece bu kadar saat gormemen imkansız yaz engelle kendini niye küçük görüyorsun da tekrar yaziosun
Relax olmalısın. Kız bunu sever mi böyle yaparsam bana kızar mı diye düşünürsen sonu kötü biter bunun.
Ağalar gelişme var kız yazdı kb görmedim dedi sonra o da günaydın yazdi

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Ağalar gelişme var kız yazdı kb görmedim dedi sonra o da günaydın yazdi
1693210635695.jpeg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri