Olmuyormuş kardeşim veya ben yapmadım, bende buldum bu dostları da Steam üzerinden indirince, “Dosya bozukluğu olabilir” diye RAR dosyasını atmadı.Bahsettiğiniz oyun için Oyun Çeviri ve Apex Çeviri ekibi Türkçe yama yapmış;
Middle-Earth Shadow of Mordor – Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net
www.oyunceviri.net
Middle-Earth Shadow of war Definitive Edition Türkçe yama - Apex çeviri
Middle-Earth Shadow of war Definitive Edition. Türkçe yama Oyunun Türkçe yamasını sizlerle paylaşıyorum, aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz isteyenler için de VirusTotal bağlantısını bırakıyorum. Steam sürümü ile uyumludur. İndirme Linki VirusTotal oyundan görüntüler:www.technopat.net
Olmuyormuş kardeşim veya ben yapmadım, bende buldum bu dostları da Steam üzerinden indirince, “Dosya bozukluğu olabilir” diye RAR dosyasını atmadı.
Yardımların için minnettarım kardeşim, Türkçe yamada yapmayım kalsın en iyisi böyle orijinal dosyaları bozmayım..SteamDB verilerine göre, DLC'ler de dahil olmak üzere oyun son güncellemesini 2018 yılında almış ve her iki yamanında güncellenme tarihi 2022 yılına ait. Belki yanlış veya eksik bir işlem yapmış olabilirsiniz. Yamaların kurulum talimatlarına göz atmanızı tavsiye ederim.
Veya alternatif olarak, oyunun Steam incelemelerine bakarak yakın zamanda oyunu oynamış olan kişilere yama hakkında danışabilirsiniz.