Sharkoon-High Power hangisi iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[email protected]

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

GTX 1660 ekran kartı için minimum 450W PSU olması gerektiğini öğrendim

önce High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz 367 TL almak istedim

satıcı bana Sharkoon 650W SHP650 V2 80+  403 TL önerdi

aklım karıştı ayrıca  High Power üst modeli de var High Power 600W Eco 85+ Bronze 442, TL

Sharkoon 650W SHP650 V2 modelinin eski model olduğunu yazıyorlar ve bronz sertifika yok

kıyaslayacak olursak hangi model daha iyi ? bronz serfitikanın önemi çok mu ?

sadece oyun amaçlı kullanacağım bilgisayarım için öneri ve tavsiyeleriniz öğrenmek isterim

teşekkürler

KS

[email protected]

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
https://www.incehesap.com/zalman-wattgiga-k550w-zm550-gvii-550w-power-supply-fiyati-45899/

Bu önerdiğim ürün çok kaliteli bileşen yapısına sahip bir ürün 550W sizin için yeterli olucak ileride değiştirmenize çok gerek kalıcak bir üründe değil.

o zaman Sharkoon-High Power değil Zalman öneriyorsunuz anladım.

alımı sineji den yapmam gerekiyor onların sitesinde aşağıdaki model var

Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı 
https://www.sinerji.gen.tr/zalman-550w-zm550-gvii-gigamax-80-bronze-guc-kaynagi-p-35984

teknik özellikleri de http://www.zalman.com/US/Product/ProductDetail.do?pageIndex=1&pageSize=10&pageUnit=12&productSeq=105&searchCategory1=6&searchCategory2=96&searchCategory3=-99&searchKey=&searchWord=

Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80

Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+

sizin önerdiğiniz modele alternatif GigaMax modeli var önerirmisiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GigaMax ve MegaMax Zalman ürün gamında daha iyi modellerdir. Yani bu modellerden almanız daha başarılı olur. Enes size zaten çok daha iyi bir ürün ailesi önermiş. GigaMax yada MegaMax ürünlerden birisini tercih edin.

KS

[email protected]

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Elektronikte seçim yapmakta sıkıntı yaşıyordum.
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için üstadlar.[/font]
iyiki varsınız :)

ikinci bir sorum olacak, 

PSU da ana kart çıkışları 24 pin.
Ana kart girişinin 24 den az olma durumunda ATX çeviriciler kullanılıyor. Maalesef benim bilgisayar ana kart 14 pin :( Lenova dan oyun bilgisayarı yapmaya çalışıyorum
Çevirici kullandığımda PSU ile bağlantısında onun tüm koruma özelliklerini azaltır mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pin çevirici ile koruma özellikleri vs. azalmaz ama pin sayısı sistemin çalışmasına engel olabilir. Yani 24 pini 14 pine düşüren aparatlar var mı bilmiyorum ama her PSU ile bu çeviriciler işe yarıyor mu fikrim yok açıkçası. Yani 50% risk alıyorsunuz çalışıp çalışmama konusunda bilginiz olsun.

KS

[email protected]

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Pin çevirici ile koruma özellikleri vs. azalmaz ama pin sayısı sistemin çalışmasına engel olabilir. Yani 24 pini 14 pine düşüren aparatlar var mı bilmiyorum ama her PSU ile bu çeviriciler işe yarıyor mu fikrim yok açıkçası. Yani 50% risk alıyorsunuz çalışıp çalışmama konusunda bilginiz olsun.

küçük kasa  ofis bilgisayarından birşeyler yapmaya çalışıyorum
ekran kartı ve psu yu aldım, çalışmazsa ana kart da  dolayısıyla ona uygun kasa alacağım galiba. 

teşekkürler başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri