Götürürevet yeni soket gelene kadar 12100f beni götürür mü
Götürürevet yeni soket gelene kadar 12100f beni götürür mü
tamamdır ekran kartı tuf yapıyorum , kasa corsair seciyorum renk olarka sizce hangisini alayım , m2 ssd stokta kalmamıs 1 tb kingstom mu alayım yoksa samsung muGötürür
Kingston yeterli olur. Kartı Tuf yapmaya gerek yok DUAL serin çalışan bir seri. Renk de bence diğer bileşenlerle siyah olduğu için siyah seçilmelitamamdır ekran kartı tuf yapıyorum , kasa corsair seciyorum renk olarka sizce hangisini alayım , m2 ssd stokta kalmamıs 1 tb kingstom mu alayım yoksa samsung mu
kasa asus tuf 301 daha iyi olur gibitamamdır ekran kartı tuf yapıyorum , kasa corsair seciyorum renk olarka sizce hangisini alayım , m2 ssd stokta kalmamıs 1 tb kingstom mu alayım yoksa samsung mu
corsair kasasına videosunu izledim v2 gercekten güzel asus tuf 301 kasası malesef yok,kasa asus tuf 301 daha iyi olur gibi
kingston 1tb yeterli olur sizin için ekran kartı zaten ısınan model değil boş yere 1000TL vermenize deymeztamamdır ekran kartı tuf yapıyorum , kasa corsair seciyorum renk olarka sizce hangisini alayım , m2 ssd stokta kalmamıs 1 tb kingstom mu alayım yoksa samsung mu
TD500 301den çok daha iyi ve geleceğe dönük bir kasacorsair kasasına videosunu izledim v2 gercekten güzel asus tuf 301 kasası malesef yok,
bende nedense bu model gözükmedi sadece 220t modeli varcorsair kasasına videosunu izledim v2 gercekten güzel asus tuf 301 kasası malesef yok,
siyah tozları çok gösterir bunuda söylemiş olayımrenk konusunda cok kararsız kaldım ikiside cok iyi
evet sizin öneriniz ne olursiyah tozları çok gösterir bunuda söylemiş olayım
annadeniz de ram single ram diyor da.. dual ramler daha iyi değil mi sıkıntı çıkarmaz mı?13400f daha iyi son nesil ve iyi
beyaz daha güzel durur ama sadece kasa beyaz oluncada tuhaf oluyorevet sizin öneriniz ne olur
evet beyaz güzel sistemde ici siyah oluyorbeyaz daha güzel durur ama sadece kasa beyaz oluncada tuhaf oluyor
annadenizde kullanılan ramler 2 adet veriliyor yani dualannadeniz de ram single ram diyor da.. dual ramler daha iyi değil mi sıkıntı çıkarmaz mı?
onun için biraz saçma gözüküyor hocamevet beyaz güzel sistemde ici siyah oluyor
o zaman siyah alıyorum , teşekkürleronun için biraz saçma gözüküyor hocam
nedemek hocam şimdiden hayırlı olsuno zaman siyah alıyorum , teşekkürler
hayırlı olsuno zaman siyah alıyorum , teşekkürler