- İşlemci
- Ryzen 7 5700x
- Ekran Kartı
- RTX 4060
Herkese hayırlı akşamlar fotoğraftaki sistemi itopya üzerinden kendim özelleştirdim almayı düşünüyorum sisteme ek olarak
MSI MAG 275F 27” 180HZ 0.5MS (GTG) Monitör 4.899₺
Thermalright Burst Assasins Kule tipi soğutucu 1.300₺
Almayı düşünüyorum kısaca hepsi 33k tutuyor bütçem aman aman değil max 35k (monitör dahil) bu sistem iyimidir, parçalar uyumlumu, fiyatına göre nasıl bir sistem yardımcı olursanız sevinirin bi kaç arkadaş işlemciyi düz 5600 yapıp 4060Ti almamı söyledi fakat dediğim gibi bütçem kısıtlı bu yüzden bütçem yetmiyor öyle bişeye sizlerin önerisi varmıdır, nasıl bir yol izlemeyliyim, bu sistemi alsam olur mu, parçalara göre fiyat nasıl kafam çok karışık yıl sonu kampanyaları bitmeden bi sistem almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
NOT: Amd ilemcili Nvidia Ekran kartlı bir sistem kurmak istiyorum, genel olararak hikaye oyunlarını ağrılıklı oynuyorum fakat rekabetçi oyunlarıda genelde oynarım
www.itopya.com
MSI MAG 275F 27” 180HZ 0.5MS (GTG) Monitör 4.899₺
Thermalright Burst Assasins Kule tipi soğutucu 1.300₺
Almayı düşünüyorum kısaca hepsi 33k tutuyor bütçem aman aman değil max 35k (monitör dahil) bu sistem iyimidir, parçalar uyumlumu, fiyatına göre nasıl bir sistem yardımcı olursanız sevinirin bi kaç arkadaş işlemciyi düz 5600 yapıp 4060Ti almamı söyledi fakat dediğim gibi bütçem kısıtlı bu yüzden bütçem yetmiyor öyle bişeye sizlerin önerisi varmıdır, nasıl bir yol izlemeyliyim, bu sistemi alsam olur mu, parçalara göre fiyat nasıl kafam çok karışık yıl sonu kampanyaları bitmeden bi sistem almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
NOT: Amd ilemcili Nvidia Ekran kartlı bir sistem kurmak istiyorum, genel olararak hikaye oyunlarını ağrılıklı oynuyorum fakat rekabetçi oyunlarıda genelde oynarım

KUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da