- Tepki
- 1
MİKROFON:
KULAKLIK:
www.trendyol.com
MONİTÖR:
MASA:
ofisel.com
KOLTUK:
www.xdrive.com.tr
WEBCAM (KAMERA) :
www.trendyol.com
HAPARLÖR:
MOUSE PAD:
www.trendyol.com
(SİSTEM TOPLAM 62K CİVARI AMA PC Yİ TOPLADIM KLAVYE, MOUSE VE BUNLAR EKSİK, ATTIKLARIMDA BİZİM BURDAKİ İNTERNET CAFELERDE 360HZ AYNI MARKA MONİTÖR VARDI BİDE CLOUD 2 KULAKLIĞA ALIŞTIĞIM İÇİN ONLARI SEÇTİM. MİKROFON, MASA VE KOLTUK FİYATINDA VE İSTEDİKLERİMDE EN İYİSİ SON BİR KAÇ GÜNDÜR TÜM GÜNÜMÜ BUNLARA AYIRDIM ÇÜNKÜ)
KULAKLIK:
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
MONİTÖR:
MASA:
Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası
Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası En Uygun Fiyatı İle Ofisel.com'da! Şimdi Tıkla Fırsatları Kaçırma!
ofisel.com
KOLTUK:
xDrive TORYUM Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
xDrive Toryum profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
www.xdrive.com.tr
WEBCAM (KAMERA) :
Everest SC-HD02 1080P Full HD Auto Focus Hassas Dahili Mikrofonlu Webcam Usb Pc Kamera - Fiyatı, Yorumları
SC-HD02 1080P Full HD Auto Focus Hassas Dahili Mikrofonlu Webcam Usb Pc Kamera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
HAPARLÖR:
MOUSE PAD:
Mkey Gaming Mosuepad RGB LED'li 80 x 30 Cm
Rgb 12 Değişen Ledli Gaming Oyuncu Su Geçirmez Xl Mousepad, Gaming Mouse Pad 80x30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
(SİSTEM TOPLAM 62K CİVARI AMA PC Yİ TOPLADIM KLAVYE, MOUSE VE BUNLAR EKSİK, ATTIKLARIMDA BİZİM BURDAKİ İNTERNET CAFELERDE 360HZ AYNI MARKA MONİTÖR VARDI BİDE CLOUD 2 KULAKLIĞA ALIŞTIĞIM İÇİN ONLARI SEÇTİM. MİKROFON, MASA VE KOLTUK FİYATINDA VE İSTEDİKLERİMDE EN İYİSİ SON BİR KAÇ GÜNDÜR TÜM GÜNÜMÜ BUNLARA AYIRDIM ÇÜNKÜ)