Çok güzel hemen sipariş veriyorum yarın birgün 360mm sogutma da takabilirim ihtiyaç olursa buna sanırım Teşekkür ederim
![]()
Lian Li Lancool III Siyah RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Lian Li Lancool III Siyah RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Raijintek üst ve ön kısım için 360mm , Lian Li ise 420mm destekliyor.Çok güzel hemen sipariş veriyorum yarın birgün 360mm sogutma da takabilirim ihtiyaç olursa buna sanırım Teşekkür ederim
360 yeterli benim icin 240 var şuan yeteli geliyor fazla fazla sorun yok ilerisi için yatırım teşekkür ediyorum tekrar bu arada sizin fikirleriniz benim için değerli ben bu sistemi 45 bine cok acil birinden aldım hepsi 6 aylık kutulu faturalı garantili 6. Ay önceki faturası 73 Bin iyi almışmıyım sizceRaijintek üst ve ön kısım için 360mm , Lian Li ise 420mm destekliyor.
Bence iyi360 yeterli benim icin 240 var şuan yeteli geliyor fazla fazla sorun yok ilerisi için yatırım teşekkür ediyorum tekrar bu arada sizin fikirleriniz benim için değerli ben bu sistemi 45 bine cok acil birinden aldım hepsi 6 aylık kutulu faturalı garantili 6. Ay önceki faturası 73 Bin iyi almışmıyım sizce