Si̇te Üzeri̇nden Hazir Si̇stemi̇ Özelleşti̇rme (Anakart)

doganadoa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar
Gaming.gen.tr den hazır sistem sepete ekledim anakartını değiştirmek istiyorum özelleştir kısmından anakartı değiştiriyorum fakat üzerindeki Anakart sepetten çıkmıyor ve Fiyatı ekliyor 20.454 olması gerekirken 23,354 küsürlerde bi fiyatı oluyor farklı bi şekilde mi ekleniyor acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün sipariş vermek istiyorum

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhabalar
Gaming.gen.tr den hazır sistem sepete ekledim anakartını değiştirmek istiyorum özelleştir kısmından anakartı değiştiriyorum fakat üzerindeki Anakart sepetten çıkmıyor ve Fiyatı ekliyor 20.454 olması gerekirken 23,354 küsürlerde bi fiyatı oluyor farklı bi şekilde mi ekleniyor acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün sipariş vermek istiyorum
halen yapamadınız mı hocam ?

Yan taburedeki adam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhabalar
İlk özelleştirdiğin sistemi sepetten silip tekrar özelleştirmen lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri