Si̇yah Si̇stemi̇mi̇ Beyaz Çevi̇rmek İçi̇n Kafam Kaişik

weenzy53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
14
beyaz sistem cidden o kadar gerekli oluyor mu görüntü için siyah setup ta yapabilir miyiz o işi arkadaşlar

şuan elimde siyah canavar gibi bir sistemim var ama beyaz çok özendim tiktokta göçdüğüm teknoloji tiktokerlarından yoksa siyah ile de güzel bir görünüm alabilir miyim ?

oldschoolcayyas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
sana şöyle söyleyim, hayatımda gördüğüm en saçma hareketlerin başında geliyor beyaz sistem dizmek için fazladan para vermek.
ekran kartım red devil, ışıklandırması var. ışıkların rengini senede 1 kere falan değiştiriyorum.
geçen gün heves edip monitör arkası ambiyans aydınlatma aldım 1500 lira verip, hevesimin geçmesi 1 hafta sürdü kral.
o yüzden sistemin taş gibi çalışıyorsa hiç değiştirme, zaten oyun oynarken dönüp sisteme bakmıyorsun bile.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Beyaz sistem +10 FPS sağlıyormuş (!)

Şaka bir yana ben şahsen bilgisayarı kullanırken monitörün ekranına bakıyorum.
Kasayı seyrederek bilgisayar kullandığımı hiç hatırlamıyorum.

KS

weenzy53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
14
sana şöyle söyleyim, hayatımda gördüğüm en saçma hareketlerin başında geliyor beyaz sistem dizmek için fazladan para vermek.
ekran kartım red devil, ışıklandırması var. ışıkların rengini senede 1 kere falan değiştiriyorum.
geçen gün heves edip monitör arkası ambiyans aydınlatma aldım 1500 lira verip, hevesimin geçmesi 1 hafta sürdü kral.
o yüzden sistemin taş gibi çalışıyorsa hiç değiştirme, zaten oyun oynarken dönüp sisteme bakmıyorsun bile.
Anladım kral siyah devam zaten sistemde en güçlü gpu olan rog 4090 var 5090 saf güçte yetersiz 4090 açık ara parçalıuor

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
4090 < 5090
Saf güçte de durum böyle. Ancak performans değerleri çok yakın.

Aralarındaki performans farkı fiyat farkına değmez. 4090 devam edersiniz. Harika bir ekran kartı.

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Taş gibi sistemin varken macera arama ve beyaza dönecem diyecen 30k girecek mesela ama 30k girecekse mantıklı çercevede girsin derim ben örnek 4060lı yedek sistem yaparsın gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri