850 watt koyarsam dandik markalar karşıma çıkıyorsistem güzel, ekran kartı marka değişme imkanın varsa değiştir. Bunun yanı sıra 750w yetmeyebilir garantiye oyna min 850watt koy
750 watt yetmeyebilir en az 850 veya 1000 watt falan koymalısın araştırma yapınca şunu buldum; ekran kartının minimum psu değeri850 watt koyarsam dandik markalar karşıma çıkıyor
ekran kartı 750w mı tüketiyor750 watt yetmeyebilir en az 850 veya 1000 watt falan koymalısın araştırma yapınca şunu buldum; ekran kartının minimum psu değeri
Ekli dosyayı görüntüle 37716
hayırekran kartı 750w mı tüketiyor
her ihtimale karşı söyleniyor hani sisteme takacağın şeylerede bağlı mesela işlemcine veya sıvı soğutucu takarsan ona ayrı güç rgb lere kasa fanlarına ayrı ayrı diye hesap edilip minimum değer veriliyorekran kartı 750w mı tüketiyor
fsp marka alınır mı güç kaynağı olarak bide nzxt marka var
bilmiyorum marka sıralamısını onun için ayrı konu açabilirsin bu arada ekran kartı 370 watt güç harcıyorfsp marka alınır mı güç kaynağı olarak
ram i uygun bir yerden temmin ettim5600Mhz CL32 ram yerine 6000Mhz CL30 Amd Expo özelliği olan Ram tercih etme ihtimalin varsa daha güzel olur bence. En azından ben alacak olsam Ramlere önem verirdim.