Sıcaklık değerleri normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertknd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum için sizden fikir almak istiyorum. Benim ekran kartım galax 1660 Super . Oyunlarda her hangi bir sıkıntı problem yaşamıyorum ancak sıcaklık değerlerinin normali kaç olmalı bilmediğim için, bilen birinden yardım rica ediyorum.

Örneğin bannerlord 2 oyununda 70 ile 80 arası sıcaklık değerleri oynuyor. Savaş zamanı bazen 81 82 oluyor. Bu ekran kartı için normal midir ?

Yada normal sıcaklık değerleri Max kaç olmalı İzmir sıcağında onuda sormuş olayım

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
max kaç olmalı değilde kasanın yapısına ve soğutma sisteminize göre fanınıza göre değişebilir ama sizin sıcaklığınız iyi işlemci soğutucunuz var mıdır ? stok soğutunuz yani ?

KS

Mertknd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
max kaç olmalı değilde kasanın yapısına ve soğutma sisteminize göre fanınıza göre değişebilir ama sizin sıcaklığınız iyi işlemci soğutucunuz var mıdır ? stok soğutunuz yani ?
Kasam aerocool quartz revo. Evet işlemcim AMD ryzen 5 1600 AF stok fan mevcut hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Normalde 80 derece civarına kadar kart sıcaklıkları kartın soğutması kasa soğutması ve ortam sıcaklığınıza göre değişkenlik göstermesiyle normal sayılır. Kasanız iyi bir kasa bazı sıcak ortamlarda ortalama 5-10 derece fazla ısınabiliyor bu kasa ama kasanın bu yapısına göre normal sayılır. Ekran kartınız F/P bir kart öyle üstün bir soğutması yok yani sıcaklıklarınız bu sistem bileşenlerine göre normal.

KS

Mertknd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Normalde 80 derece civarına kadar kart sıcaklıkları kartın soğutması kasa soğutması ve ortam sıcaklığınıza göre değişkenlik göstermesiyle normal sayılır. Kasanız iyi bir kasa bazı sıcak ortamlarda ortalama 5-10 derece fazla ısınabiliyor bu kasa ama kasanın bu yapısına göre normal sayılır. Ekran kartınız F/P bir kart öyle üstün bir soğutması yok yani sıcaklıklarınız bu sistem bileşenlerine göre normal.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri