Toyota yada ww bakınArkadaşlar 2.400.000tl ye Chery tiggo 8 pro Max alınır mı sizce bu fiyatlara başka düşük Kilometre başka hangi suv alınır
Ww ne bakalım o fiyatlara fikir verirmisinizAlınmaz ww bakın
Vallha var knk bayi fiyatları çok fark ediyorum Çinli almak yerien reno alsınWw ne bakalım o fiyatlara fikir verirmisiniz
Reno da baktık ta hocam megena Austral fln ama hem nerdeyse 2.300-2.400 arasılar ama aşırı plastik arabaVallha var knk bayi fiyatları çok fark ediyorum Çinli almak yerien reno alsın
Vallha var knk bayi fiyatları çok fark ediyorum Çinli almak yerien reno alsınWw ne bakalım o fiyatlara fikir verirmisiniz
Knk pro Max da daha 10 bin almdan altda çükrme başlıyor. Magzmeme kalitesi çok kötüReno da baktık ta hocam megena Austral fln ama hem nerdeyse 2.300-2.400 arasılar ama aşırı plastik araba
Valla hocam ilk başta xc90 alacaktık babam gitti arsa aldı sanki çok gerekliymiş gibi teşekkür ederim tekrardan yarın bi pejo ve ford bayilerine de bakacazVallha var knk bayi fiyatları çok fark ediyorum Çinli almak yerien reno alsın
Skoda fena değilValla hocam ilk başta xc90 alacaktık babam gitti arsa aldı sanki çok gerekliymiş gibi teşekkür ederim tekrardan yarın bi pejo ve ford bayilerine de bakacaz
Hayrlısi olsun hocam oyle deme o arsa sana XC90 fazla.para.bırkwik şimdi hayrlı olsun hocam güle güle kullanınValla hocam ilk başta xc90 alacaktık babam gitti arsa aldı sanki çok gerekliymiş gibi teşekkür ederim tekrardan yarın bi pejo ve ford bayilerine de bakacaz
t roc alabilirsiniz bayi fiyatanın 200 bin altına veriyorlar 2025 model 0 liste fıyatı 2.614m 2.400 e alabilirsiniz. 150 beygir 1.5 ps life dsgWw ne bakalım o fiyatlara fikir verirmisiniz
Hocam genel olarak elektrikli arabalara ailecek karşıyız uzun yol fln biraz fazla oluyor ztn aldık ta 550.000tl daha koyup R-line Tayron aldık Gayet te memnunuzBu fiyata düşük kilometreden öte direk sıfır araç alınır kardeşim yerli otomobilimizi neden düşünmüyorsun togg kredi kampanyası sayesinde uygun taksitler halinde ödeyip artıya bile geçebilirsin bu bütçeyle
yok knk ww o para etmez de deymezdeHocam genel olarak elektrikli arabalara ailecek karşıyız uzun yol fln biraz fazla oluyor ztn aldık ta 550.000tl daha koyup R-line Tayron aldık Gayet te memnunuz
Valla hocam kodiaq alacaktık ama onda da tayron kadar özellik yoktu ama 3 milyon 100 e bi tane auidi a5 45tfsi vardı içim gitti o arabaya ama nasip olmadıyok knk ww o para etmez de deymezde
hocam harlsı be hayrlı olsun allah kaze bela vermesinValla hocam kodiaq alacaktık ama onda da tayron kadar özellik yoktu ama 3 milyon 100 e bi tane auidi a5 45tfsi vardı içim gitti o arabaya ama nasip olmadı
Sağolun hocam daha iyileri sizin olsunhocam harlsı be hayrlı olsun allah kaze bela vermesin
amin reis beSağolun hocam daha iyileri sizin olsun
audi Q3 ler nasıl hocam aslıda olarda albirndinizSağolun hocam daha iyileri sizin olsun