sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
bunlara rağmen alıyorsam sorun ne olabilir,daha öncesinde 2 kez formatladım çünkü"Critical Process Died" hatası, genelde Windows kurulumu sırasında eksik veya bozuk sistem dosyalarından kaynaklanır. Format atarken herhangi bir hata ya da aksilik yaşadın mı? Eğer hiç hata almadan attıldıysa format.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
Bu komut bozuk dosyaları tarar ve onarır.Kod:sfc /scannow
Ardından şunu yaz.
Bu komut, ise Windows imajındaki hataları onarır. Sistemi yeniden başlat sonra.Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Eğer hiçbir donanımsal sorun yoksa,
Windows dosyalarında bir bozulma olabilir. Bu yüzden önce Windows'u güncellemeyi dene. Tabii sadece Windows değil, ekran kartı da dâhil olmak üzere tüm sürücüleri kontrol edip güncellemeni de öneririm.
şuanlık stabil ama her zaman böyle olmuyor windows herhangi bir sorun olmadığını ve güncel olduğunu söylüyor donanımsal olma ihitmali kaç ekran kartım 5060 ti bu aradaEkran kartınız ne ? Önce bu aşağıdakileri deneyin olmazsa ekran kartınızı söylersiniz.
ayarlar
sistem
sorun gider
diğer sorun gidericiler
windows update
ayarlar
windows update
gelişmiş seçenekler
kurtarma
sorunları windows update kullanarak düzelt
Tamam. Raminizi ve anakartınızı da söyler misiniz ? Ayrıca biosa girip xmp veya expo ayarına bakar mısınız.şuanlık stabil ama her zaman böyle olmuyor windows herhangi bir sorun olmadığını ve güncel olduğunu söylüyor donanımsal olma ihitmali kaç ekran kartım 5060 ti bu arada
b650m-r MİCRO ATX ANAKARTTamam. Raminizi ve anakartınızı da söyler misiniz ? Ayrıca biosa girip xmp veya expo ayarına bakar mısınız.
tüm profilleri denedim hepsinde de aynı mavi ekranı aldım aslında,ve ramlerin rgb renklerini sabit beyaza ayarlamama rağmen ısrarla kendini kırmzıya çeviriyor,ramde sorun olabilir mi çünkü marka model olarak ramle anakart gayet uyumluExpo 2 olduğundan hata kaynaklanıyır muhtemelen. 2. profil her zaman daha agresiftir.
evet her türlü güncellemeyi yaptım sürücüsünden biosuna kadar fakat ne olursa olsun ramlerin kendini ısrarla kırmızıya çevirme olayı asla düzelmediBios sürümü güncel mi?