Sıfır SSD' nin kullanılmış olduğunu nasıl anlarız?

furkii06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,
Samsung 870 Evo aldım n11' den. Lakin üzeri çizikli, arkasında ki yapışkanlı kağıdı kenarından kalkmış yani kısacası kullanılmış hissiyatı verdi. Ben bu SSD' nin kullanıldığını nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.

bey10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hd tune benzeri bi program işe yarar sanırım. geçen yaz harddisk almıştım hepsiburada üzerinden kullanılmış gönderdiler. yenileyip te mi gönderiyorlar bilmiyorum, sizin şikayetiniz gibi üzerinde kılcal çizikler vardı, yalan olmasın da programdan kontrol edince kullanılmış olduğunu gördüm. yedek bilgisayarımda olduğu için kör topal idare etsin yeter diye iadeyle falan uğraşmadım.

KS

furkii06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hd tune benzeri bi program işe yarar sanırım. geçen yaz harddisk almıştım hepsiburada üzerinden kullanılmış gönderdiler. yenileyip te mi gönderiyorlar bilmiyorum, sizin şikayetiniz gibi üzerinde kılcal çizikler vardı, yalan olmasın da programdan kontrol edince kullanılmış olduğunu gördüm. yedek bilgisayarımda olduğu için kör topal idare etsin yeter diye iadeyle falan uğraşmadım.
Peki dediğiniz programla üzerine kaç mb ve ya gb veri yazıldığını nasıl görebiliyoruz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Peki dediğiniz programla üzerine kaç mb ve ya gb veri yazıldığını nasıl görebiliyoruz?
Kaç kere kullanıldığını görmek için;
Hızını görmek için;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri