Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kaynak izleyiciyi açtım takip ediyorum ram sekmesinde donanım hataları oluyor boşta 4 tane falan şu an telefondan pc ye aktardım interneti ve 48 lere kadar hatalar fırladı sonra düştüler 2 ya da 3 gidip geliyor hatalar.
Kaynak izleyici belleğin kullandığı dosyalar ile ilgili. Bu nedenle,bildiğim kadarıyla ,size bellek arızası ,yani donanımsal yönden bi fikir vermiyecektir.
arkadaşlar yanlışım var ise lütfen düzeltin kafayı yiğeceğim ama sonuçta elektronik bir parça sorunlu ise stabil olarak sorun yapması gerekmiyormu ama benim olay yeri geliyor hepsini yapıyor yeri geliyor kitleniyor benim tahminimce yazlımımda bir sorun olabilirmi çünki tarif ettiklerinizi gerçekleştiriyorum ya hepsini tamamlıyor ya tamamlamıyor mesela bu sabah pc banamısın demedi bütün testleri tekrar uyguladığımda hepsini sonlandırabildim.Uzun bir aradan sonra tekrar pc ile uğraşmaya başladım lütfen yanlış anlamayın görüşlerinize önem veriyorum kurtarın beni bu durumdan :s