- Tepki
- 1
Hayırlı akşamlar 10000tl ortalama monitör kasa klavye mouse dan oluşan set önerebilir misiniz teşekkürler
Oyun bilgisayarı olarakBöyle tavsiye istemeniz ucunu çok açık bırakıyor. Kriterlerinizi belirtmelisiniz.
Oyun bilgisayarı olarak
O zaman şöyle belirteyim online oyun oynamiyorum oynamamda 10k bandında sıfır yada 2.el 3-5 sene götürsün beni. Monitör 75hz üzeri olabilir. Gerekirse fare klavyeye gerek yok. Kasa ve monitör sadece. Güncel fazla oyun bilmiyorum oynamıyorumValorant ile RDR için en mantıklı sistem arasında çok fark var. Valoranta i5 12600KF + GT1050 bir sistem 10100F + RX6600'den daha çok performans verebilir ama diğer oyun için bu tam tersi.
Klavyede mekanik mi tercih edersiniz yoksa membran olur mu?
Monitörde tazeleme hızı mı önemli görüntü kalitesi mi? Boyutu kaç inç olmalı?
Mouse kablolu mu kablosuz mu?
Daha bir sürü soru sorabilirim. İsteklerinizi daha açık belirtmelisiniz.
2. Elde tüm parçaları attı yerden toplayarak 2. El rtx 2060lı sistem + 400 TL'lik 75 Hz monitör +klavye mouseyi de 2. El alırsanız 10k ya toplarsınız diye düşünüyorum.O zaman şöyle belirteyim online oyun oynamiyorum oynamamda 10k bandında sıfır yada 2.el 3-5 sene götürsün beni. Monitör 75hz üzeri olabilir. Gerekirse fare klavyeye gerek yok. Kasa ve monitör sadece. Güncel fazla oyun bilmiyorum oynamıyorum
Ama bunu sizin araştırıp satıcılarla konuşup anlaşmanız lazım.2. Elde tüm parçaları attı yerden toplayarak 2. El rtx 2060lı sistem + 400 TL'lik 75 Hz monitör +klavye mouseyi de 2. El alırsanız 10k ya toplarsınız diye düşünüyorum.