Sıfırdan Windows 10 Kurmak

Archee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, 15 gün içerisinde yeni bir PC toplayacağım, montajanı da kendim yapacağım. İşletim sistemi için windows 10 yükleyeceğim. Bu sitedekilerden biri işime yarar mı? 

Windows 10 

Eğer yaramaz ise bedavadan indirebileceğim bir yer var mı? Bu arada sıfırdan, BIOS'tan kuracağım. Teşekkürler :)

Lütfi_35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim, bence hiç uğraşma. Güvenilir bir bilgisayarcıya parçaları götür,montajını kurulumunu herşeyi yapsınlar. Ben kendim böyle yaptım. İnternetten sipariş ettim parçaları,götürdüm bilgisayarcıya 60 TL karşılığında topladılar. Kablolamayı herşeyi on numara yapmışlar.

KS

Archee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lütfi_35' Alıntı:
Kardeşim, bence hiç uğraşma. Güvenilir bir bilgisayarcıya parçaları götür,montajını kurulumunu herşeyi yapsınlar. Ben kendim böyle yaptım. İnternetten sipariş ettim parçaları,götürdüm bilgisayarcıya 60 TL karşılığında topladılar. Kablolamayı herşeyi on numara yapmışlar.

Etrafta güvenilir diyebileceğim bi bilgisayarcı yok işte :D Montajını falan yaparım da dediğim  gibi işletim sistemi konusuna takıldım

Lütfi_35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni toplanılan sistemler için BIOS ve Windows kurulum videoları Youtube'de mevcut. Ordan bakabilirsiniz. Benim bildiğim Windows kurulumu herhalde şöyle idi; flash belleğine atıyorsun dosyayı,sonra BIOS ekranında USB seçeneğini seçiyorsun,dosyayı açıp kuruyorsun. Ama sen bu dediklerime güvenme yine de.

Ha sen montajını yaparsın topladığın sistemin. Kasanı götürür bilgisayarcıya, abi buna bi Windows kur dersin. Böylede olabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İşletim sistemini ancak ilaclayabilirsiniz tüm sürüm için (önermem) yada 50 TL'ye tek PC lik full kod satın alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri