Yaklaşık birkaç haftadır “şikayet var scripti” araştırıyorum. Açıkçası piyasada satılan sistemlerin büyük bölümü bana aynı altyapının farklı renkleri gibi geldi. Özellikler sınırlı, tasarımlar eski ve çoğu sadece klasik şikayet ekleme mantığıyla çalışıyor.
Fakat geçenlerde denk geldiğim bir sistem diğerlerinden ciddi şekilde ayrıldı diyebilirim.
Sistemin adı FeedHub.
İlk başta klasik bir şikayet yönetim scripti sandım ama detaylarını inceleyince olayın sadece “şikayet paylaşımı” olmadığını fark ettim. Sistem direkt kullanıcı etkileşimi ve feedback mantığı üzerine kurulmuş.
Yani kullanıcılar sadece şikayet oluşturmuyor:
Özellikle modern yapısı dikkatimi çekti. Eski nesil PHP scriptleri gibi karmaşık değil. Arayüz daha temiz, mobil uyumlu ve günümüz kullanıcı alışkanlıklarına uygun hazırlanmış.
Ayrıca özellik tarafında da bayağı dolu görünüyor:
Bence en güçlü taraflarından biri SEO altyapısı olabilir. Çünkü bu tarz platformlarda kullanıcıların oluşturduğu içerikler zamanla Google’da ciddi organik trafik oluşturabiliyor. Özellikle “şikayet var scripti” alanında proje geliştirmek isteyenler için mantıklı bir sistem olmuş.
Ben uzun zamandır baktığım scriptler arasında en modern duranlardan biri olduğunu düşünüyorum.
İncelemek isteyenler için:
FeedHub PHP Complaint Management System
www.subpower.net
Özellikle klasik şikayetvar klonu sistemlerden sıkılanların bakmasını öneririm.
Fakat geçenlerde denk geldiğim bir sistem diğerlerinden ciddi şekilde ayrıldı diyebilirim.
Sistemin adı FeedHub.
İlk başta klasik bir şikayet yönetim scripti sandım ama detaylarını inceleyince olayın sadece “şikayet paylaşımı” olmadığını fark ettim. Sistem direkt kullanıcı etkileşimi ve feedback mantığı üzerine kurulmuş.
Yani kullanıcılar sadece şikayet oluşturmuyor:
- Teşekkür yazabiliyor
- Firma deneyimi paylaşabiliyor
- Öneri bırakabiliyor
- Geri bildirim gönderebiliyor
Özellikle modern yapısı dikkatimi çekti. Eski nesil PHP scriptleri gibi karmaşık değil. Arayüz daha temiz, mobil uyumlu ve günümüz kullanıcı alışkanlıklarına uygun hazırlanmış.
Ayrıca özellik tarafında da bayağı dolu görünüyor:
- Firma profilleri
- Kullanıcı panel sistemi
- SEO uyumlu yapı
- Kategori yönetimi
- Şikayet ve feedback sistemi
- Responsive tasarım
- Etkileşim altyapısı
- Yönetim paneli
Bence en güçlü taraflarından biri SEO altyapısı olabilir. Çünkü bu tarz platformlarda kullanıcıların oluşturduğu içerikler zamanla Google’da ciddi organik trafik oluşturabiliyor. Özellikle “şikayet var scripti” alanında proje geliştirmek isteyenler için mantıklı bir sistem olmuş.
Ben uzun zamandır baktığım scriptler arasında en modern duranlardan biri olduğunu düşünüyorum.
İncelemek isteyenler için:
FeedHub PHP Complaint Management System
Feedhub - PHP Şikayet Yönetim Sistemi | ŞikayetVar Scripti | SubPower
Laravel 13 ile geliştirilmiş profesyonel şikayet yönetim sistemi. Stripe, PayPal, Iyzico ödeme, 20+ dil, SEO araçları, marka paneli ve analitik dashboard. Hemen satın alın!
Özellikle klasik şikayetvar klonu sistemlerden sıkılanların bakmasını öneririm.