SilverStone FP240 Sıvı soğutmada prolem olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwertqwert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Dün SilverStone FP240 sipariş ettim. Hava soğutucu alacaktım fakat anakart bükülebileceğinden dolayı almadım. Şimdi de aklıma sıvı soğutucunun akıtma ihtimali var mı diye bir soru geldi. İnternette 1 2 tane akıtan varmış 1 kişininde patlamış nasıl oluyorsa. Bazı firmalar parçaların bozulabileceğinden garanti veriyormuş ama ben N11'e sordum yok öyle bir şey diyorlar. Oldu da akıttı PC bozuldu ne yapmalıyım?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kapalı devre sıvı soğutmalarda sıvı sızdırması çok çok nadir bir olaydır. Genelde hiç rastlanmaz istisnai durumlar hariç. İstisna durumlara örnek vermem gerekirse boruları aşırı bükme veya kesici bir bileşen ile hasar alması durumu. Radyatör veya pompa üzerindeki sıvı tahliye kapaklarının sökülmesi veya hasar alması veya radyatörün hasar alması durumunda sıvı sızması olabilir. Aldığınız ürün sıvı soğutmalar içinde en yüksek F/P dengesi ve kalitesi olan ürünlerden birisidir. Sıvı sızma sorunu olacağını sanmam. Kendim 5 yıl sıvı soğutma kullandım tek sorun yaşamadım bu tarz. Eğer olur ya bu tarz bir sorun ile karşılaşırsanız bazı firmalar hasar gören ürünlerinizin yenilerini veya ücretlerini karşılıyor ama SilverStone markasında bu tarz bir garanti var mı bilmiyorum.

KS

qwertqwert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kapalı devre sıvı soğutmalarda sıvı sızdırması çok çok nadir bir olaydır. Genelde hiç rastlanmaz istisnai durumlar hariç. İstisna durumlara örnek vermem gerekirse boruları aşırı bükme veya kesici bir bileşen ile hasar alması durumu. Radyatör veya pompa üzerindeki sıvı tahliye kapaklarının sökülmesi veya hasar alması veya radyatörün hasar alması durumunda sıvı sızması olabilir. Aldığınız ürün sıvı soğutmalar içinde en yüksek F/P dengesi ve kalitesi olan ürünlerden birisidir. Sıvı sızma sorunu olacağını sanmam. Kendim 5 yıl sıvı soğutma kullandım tek sorun yaşamadım bu tarz. Eğer olur ya bu tarz bir sorun ile karşılaşırsanız bazı firmalar hasar gören ürünlerinizin yenilerini veya ücretlerini karşılıyor ama SilverStone markasında bu tarz bir garanti var mı bilmiyorum.
teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri