Soru Şimdiden Teşekkür 😊

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Aynı fiyatlar olmadığı için değil marka isminden dolayı
Sadece markadan değil 2. el satışta fiyatta etkili. Adam 25e asus alıp 20 e satar pahalıya gider. 20ye zotac alır 15e satar ucuza gider. ikisi de 5k fiyat düşşe de asus %80i geri alır zotac %75'i. Neticede kayıp aynıdır.

2. el alacak adamın 15k bütçesi varsa asus 4070 dual almak yerine zotac 4070ti trinity tercih edebilir. Veya markaya önem verip asusu alabilir. Kişiye bağlı

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Sadece markadan değil 2. el satışta fiyatta etkili. Adam 25e asus alıp 20 e satar pahalıya gider. 20ye zotac alır 15e satar ucuza gider. ikisi de 5k fiyat düşşe de asus %80i geri alır zotac %75'i. Neticede kayıp aynıdır.

2. el alacak adamın 15k bütçesi varsa asus 4070 dual almak yerine zotac 4070ti trinity tercih edebilir. Veya markaya önem verip asusu alabilir. Kişiye bağlı
işin garip yanı tek oynadığım oyunun lol olması:)şuan sabit 240 FPS aliyorum minimum
2k monitor baktım onlarda 24 inc bulamadim 24 inc gözüme büyük geliyordu , yazilimla uğraşmayı düşünüyorum bide LoL oynuyorum acaba 20 k ya leptop mu alsam ekran kartı yerine diye düşünüyorum yazilimla uğraşırken işlemci daha onemli oluyor ekran kartindan degil mi Java vs Python gibi vs çalışılırken ekran kartı cok önemli mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri