Sinerji Bilgisayar Deneyimi Olan Var Mı?

mahmut50

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sinerji bilgisayardan ekran kartı sipariş verdim sali günü sipariş verdim bugün kargoya bile verilmedi siparis hazirlaniyor yazıyor. Biraz acelem var çünkü pc parçalarını hala test edemedim biraz geriliyorum bozuk parca varmı diye.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Sinerji bilgisayar güvenilir firma hocam bende alışveriş yaptım ordan problem yaşamadım hiç. Salı günü verdiyseniz normalde 3 iş günü içinde kargoda oluyor ürünler. Bugün veya yarın verilir diye düşünüyorum.

Proletarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Site güvenilir ama kargo bu aralar yavaş işliyor sanırım 2 gün sonra verdiler boş kasa siparişimi kargoya. Sanki sistem topluyorlar.

Scuderia.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dün sabah saatlerinde sistem siparişi verdim bende monitörle beraber. Hazırlanıyor yazıyor bakalım ne zaman güncelleme atacaklar.
işin garibi tahmini teslimat vs gibi bir bilgilendirmede yok

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Site güvenilir ama kargo bu aralar yavaş işliyor sanırım 2 gün sonra verdiler boş kasa siparişimi kargoya. Sanki sistem topluyorlar.
hocam sanırım bütün sitelerde kargo yavaş ilerliyor. en iyisi gidip elden almak fakat itopya hariç diğer sitelerin hepsi anadolu yakasında gebzeye yakın konumlanıyor. küçükçekmecede oturan biri olarak oraya gidip parça almak çok zahmetli. geçen cuma gecesi teknobiyotikten sistem aldım bugün hazırlamaya başladılar kargoya verilmedi. pazar günü de itopya beylikdüzünden 2 adet monitör aldım eski sistemimde dp girişi olmadığı için monitörler kenarda kasayı bekliyorum -_-. sinerjiden veya diğer sitelerden sorun çıkmaz ama kargo süreçleri genel olarak uzun bu aralar. sanırım insanlar dolar daha da yükselicek diye bi şekilde teknolojik şeylerini erkenden alıyorlarlar

Sinerji bilgisayardan ekran kartı sipariş verdim sali günü sipariş verdim bugün kargoya bile verilmedi siparis hazirlaniyor yazıyor. Biraz acelem var çünkü pc parçalarını hala test edemedim biraz geriliyorum bozuk parca varmı diye.
bende bu sorun yüzünden hazır sistem aldım bekliyorum bakalım hayırlı olsun sisteminiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri