Sinerji bilgisayardan ekran kartı sipariş verdim sali günü sipariş verdim bugün kargoya bile verilmedi siparis hazirlaniyor yazıyor. Biraz acelem var çünkü pc parçalarını hala test edemedim biraz geriliyorum bozuk parca varmı diye.
hocam sanırım bütün sitelerde kargo yavaş ilerliyor. en iyisi gidip elden almak fakat itopya hariç diğer sitelerin hepsi anadolu yakasında gebzeye yakın konumlanıyor. küçükçekmecede oturan biri olarak oraya gidip parça almak çok zahmetli. geçen cuma gecesi teknobiyotikten sistem aldım bugün hazırlamaya başladılar kargoya verilmedi. pazar günü de itopya beylikdüzünden 2 adet monitör aldım eski sistemimde dp girişi olmadığı için monitörler kenarda kasayı bekliyorum -_-. sinerjiden veya diğer sitelerden sorun çıkmaz ama kargo süreçleri genel olarak uzun bu aralar. sanırım insanlar dolar daha da yükselicek diye bi şekilde teknolojik şeylerini erkenden alıyorlarlarSite güvenilir ama kargo bu aralar yavaş işliyor sanırım 2 gün sonra verdiler boş kasa siparişimi kargoya. Sanki sistem topluyorlar.
bende bu sorun yüzünden hazır sistem aldım bekliyorum bakalım hayırlı olsun sisteminizSinerji bilgisayardan ekran kartı sipariş verdim sali günü sipariş verdim bugün kargoya bile verilmedi siparis hazirlaniyor yazıyor. Biraz acelem var çünkü pc parçalarını hala test edemedim biraz geriliyorum bozuk parca varmı diye.