Max butcen nedir ?Merhabalar sinerciden toplama bilgisayarı satın alacağım son videodaki fakat şikayetim varda baya olumsuz yorum var kararsız kaldım ne önerirsiniz
25kMax butcen nedir ?
soğutucu falanda ekleyince baya pahalıya geldi keşke bu siteyle iş birliği yapılsaydı o ürün![]()
BLADE-DUAL3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Tuf Gaming GeForce RTX 3060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Gayet iyi aslında bu ürün soğutucu sonrada alınabilirsoğutucu falanda ekleyince baya pahalıya geldi keşke bu siteyle iş birliği yapılsaydı o ürün
3070 daha mantikli olmaz mi![]()
BLADE-DUAL3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Tuf Gaming GeForce RTX 3060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Olur3070 daha mantikli olmaz mi
3060 Ti niye attınız o zaman hocam
Onu gördüm ilk3060 Ti niye attınız o zaman hocam
ekran kartı az değil mi 12gb amd daha mı iyi bundaki ekran kartı daha mı iyi
Bu 3070 ti li sistem gayet iyi amd ekran kartlı sistem önermem ben 3070 ya da 3070 Ti alın o paraya alabiliyorsanidfa 4060 tiekran kartı az değil mi 12gb amd daha mı iyi bundaki ekran kartı daha mı iyi
hocam yukarıda nvidia atıldığı için attım bunu yoksa amd kartlı sistemin linkini atarmısınızekran kartı az değil mi 12gb amd daha mı iyi bundaki ekran kartı daha mı iyi
amd kartlı sistem varda site hakkında şikayet var senin bildiğin güzel amd ekran kartlı sistem varsa atabilirsin bütce 25k güvenilir sitehocam yukarıda nvidia atıldığı için attım bunu yoksa amd kartlı sistemin linkini atarmısınız
hangi site hocam atma imkanın varmıamd kartlı sistem varda site hakkında şikayet var senin bildiğin güzel amd ekran kartlı sistem varsa atabilirsin bütce 25k güvenilir site
hangi site hocam atma imkanın varmı
Hocam sinerji gayet güvenilir bir firmadırSinerji Bilgisayar şikayetim varda baya kötü yorumlar mevcut yıldızıda baya düşük sistem önerme şansın var mı amdli ekran kartlı 25k
6700xt söylediğin kartlara yakın performans göstermesine rağmen arada 6-8k para farkı varBu 3070 ti li sistem gayet iyi amd ekran kartlı sistem önermem ben 3070 ya da 3070 Ti alın o paraya alabiliyorsanidfa 4060 ti
Sen bilirsin kafana gore6700xt söylediğin kartlara yakın performans göstermesine rağmen arada 6-8k para farkı var