sinerji değişim

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

arkadaşlar sinerjiden normalde asus'u aldım fakat ellerinde olmadığını ve sistemsel sorun olduğunu söylediler onun için samsung seçeneğini sundular bana(fiyat farkını karta atacaklar) kabul ettim fakat samsung'un bu SSD'si nasıldır?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

arkadaşlar sinerjiden normalde asus'u aldım fakat ellerinde olmadığını ve sistemsel sorun olduğunu söylediler onun için samsung seçeneğini sundular bana(fiyat farkını karta atacaklar) kabul ettim fakat samsung'un bu SSD'si nasıldır?
gayet iyi kullanmadım ama okuma yazma hızı baya iyi

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225

çok bir fark yok hissetmezsiniz bile bence ama asus çok daha iyi hocam

KS

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
çok bir fark yok hissetmezsiniz bile bence ama asus çok daha iyi hocam
Asus ile iletişime geçtim ve ürünü tedarik edemiyorz mevcut degil ve belki 1 ay kadar da olmaz dendi. Sipariş listemin içinde anakart kasa ve sıvı sogutma ile hddler de bulunuyor. Onun için beklemek istemedim hocam. Hata yapmışmıyım acaba?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Asus ile iletişime geçtim ve ürünü tedarik edemiyorz mevcut degil ve belki 1 ay kadar da olmaz dendi. Sipariş listemin içinde anakart kasa ve sıvı sogutma ile hddler de bulunuyor. Onun için beklemek istemedim hocam. Hata yapmışmıyım acaba?

Bütün sistemin asus ürünlere sahipse ordan yola çıkarak asus fetişliği ile beklenir. Ama böyle bir durum yoksa samsungun yazılımıda çok iyidir samsungu yapıştır devam et. Sonuçta fiyat farkınıda iade alıyorsun. Fakat şöyle bir durum var eğer farklı satıcıda daha ucuzsa komple iade iste neden fazla ödeyesin bir de bu var.

Ulas_Erdoone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Samsung rahatlıkla kullanılabilir.

KS

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bütün sistemin asus ürünlere sahipse ordan yola çıkarak asus fetişliği ile beklenir. Ama böyle bir durum yoksa samsungun yazılımıda çok iyidir samsungu yapıştır devam et. Sonuçta fiyat farkınıda iade alıyorsun. Fakat şöyle bir durum var eğer farklı satıcıda daha ucuzsa komple iade iste neden fazla ödeyesin bir de bu var.
Bütün sistemi en uygun buradan topladım. Fakat ssd'de bir tek sorun çıkmıstı onu da hallettim. Tüm sistem asus degil. Sadece anakart Asus rog Maximus Formula (beyaz) ekran kartı Tuf seri 4090. Kasa corsair soğutma corsair hocam. Ve hafta sonuna proje yetiştirmem gerekiyordu onun için bukadar acelem var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri