RX 6700 XT sistem alınır bu bütçeye. Öneri ister misiniz toplama?Iyi değilse ne önerir siniz
Bütçe=18000 en fazla 19000
Hazır sistem bulunur mu RX 6700 XT'liRX 6700 XT sistem alınır bu bütçeye. Öneri ister misiniz toplama?
PCH-ATTACK - Ekran kartı tekrar stoklara gelirse 18-19K arasına güzel bir sistemdir. Kontrol edebilirsiniz ara ara.Hazır sistem bulunur mu RX 6700 XT'li
Biraz butçemi aşıyor dionysos benim için yeterli bir sistemPCH-ATTACK - Ekran kartı tekrar stoklara gelirse 18-19K arasına güzel bir sistemdir. Kontrol edebilirsiniz ara ara.
6700/6750 XT hazır sistem piyasada bulabildiğim en mantıklı sistem Gamerbase - 19.722 TL bu sistem.
O paraya RTX 3060 sistem alınmaz. Birde üzerine ekstra masraftan bahsediyorsunuz. Paranıza yazık.Biraz butçemi aşıyor dionysos benim için yeterli bir sistem
Birkaç sorum vardı dionysos için sıvı soğutma gereklimidir
Birde merak ettimde bilgisayar aldığımız gibi bağlayıp kullanabiliriz demi yani ekstra başka parça almama gerek yok demi çünkü seçeneklerde psu falan yok onlar dahil mi yoksa onlar yok bilgisayarda. Yada onlara gerek yok mu?
hocam ksaya katagörisine baktığınızda kasada kaç w olduğu yazıyormu ?Biraz butçemi aşıyor dionysos benim için yeterli bir sistem
Birde merak ettimde bilgisayar aldığımız gibi bağlayıp kullanabiliriz demi yani ekstra başka parça almama gerek yok demi çünkü seçeneklerde psu falan yok onlar dahil mi yoksa onlar yok bilgisayarda. Yada onlara gerek yok mu?
Performax 650W Gaming 80+ Bronze RGB Güç Kaynağı baktım ve güç kaynağı olarak bu gözüküyor ve bence içindekiler gereksiz pahalı hocam itopyada veya gaming gen tr de daha iyisiniz bulabilirsiniz.Biraz butçemi aşıyor dionysos benim için yeterli bir sistem
O paraya RTX 3060 sistem alınmaz. Birde üzerine ekstra masraftan bahsediyorsunuz. Paranıza yazık
3060 Ti alınır bu paraya ama bunda da M.2 disk ve PSU kötü kasa içindeki. Sıvı soğutma gerekmiyor.Sinerji koios nasıl peki ? Sıvı soğutma gereklimidir?
M.2 ve psu nedir??3060 Ti alınır bu paraya ama bunda da M.2 disk ve PSU kötü kasa içindeki. Sıvı soğutma gerekmiyor.
M2 SSD dir. PSU ise güç kaynağı.M.2 ve psu nedir??